Terima Kasih Mama dan Harraz

4/02/2012 11:43:00 PG 13 Comments

Salam semua,

Tak sangka pulak cik malarang buat surprise malam tadi sebelum masuk tidur..

Jam dah 12 malam... Aku kejutlah cik malarang masuk tidur.. Sebelum tu aku siap-siapkanlah susu untuk si harraz.. Bila semua dah siap aku masuklah bilik... Sekali aku terpandang satu bungkusan atas katil beserta dengan kad yang diletak cantik atas katil.. Oooo rupanya cik malarang yang buat semua tu.. Hehe.. Patutlah masa aku masuk bilik.. Dia buat-buat kerja dekat dapur.. Rupanya saja nak bagi aku terkejut masa masuk bilik..



Tq mama & harraz bagi hadiah dekat daddy... Macam mama tahu-tahu je daddy dah lama nak beli barang tu.. hehe.. Tq sayang..

Rasa-rasanya malam ni nak gi makan-makan dekat mana ye syg?... Hehe..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. hehe harraz pakat dgn mama dia surprise dedi dia ekk...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah ingatkn senyap je.. takda hadiahkn.. sekali dia ank beranak leh pakat pulak.. he2

      Padam
  2. suweet. body shop tuh.wan x mampu nk beli. usha dari luar je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dulu masa tunang wife bagi ni juga... sebab tu suka pakai body shop ni..

      Padam
  3. amboi, hadiah apelah tu agknye..mesti menahngis dpt seprais ni..heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan menangis tapi guling2 atas katil.. he3

      Padam
  4. Hadiah apa.. share laa.. he he he..

    BalasPadam
  5. ---> "Sebelum tu aku siap-siapkanlah susu untuk si harraz."

    eh... bukan harraz menyusu badan ker?? konpius kak sumi la...huhuhu


    Sumijelly.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Susu yg dh diperah la akk..dah tu dia siap2 kn alatan pump sy...mlm kang nk megepump,hehe....

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..