Si Comel Diserang Demam Panas

4/16/2012 11:32:00 PTG 3 Comments

 

Salam semua,

Huhu… ni kali kedua Harraz di serang demam panas.. tadi petang ontheway gi ambil cik malarang.. dia cakap pengasuh ada mesej.. katanya Harraz demam.. asik meragam je.. nangis tak berenti.. aku terus cakap dengan wife.. sampai umah pengasuh kita terus hantar Harraz gi klinik..

Sampai-sampai umah pengasuh.. aku tengok muka anak aku memang tak ceria macam biasa.. buka merah.. kening merah-merah dan mata mula bengkak.. huhu.. senyum pun dah tak mau.. terus aku hantar gi klinik panel company aku..

Harraz demam  panas

Bila doktor check.. dia kata memang demam.. panasnya 37.8 darjah celcius.. doktor check2 n terus bagi ubat.. sampai-sampai dekat umah.. terus bagi minum ubat demam.. alhamdulillah senang sikit kali ni dia minum ubat demam tu walaupun terpaksa nangis dulu..

Sekarang ni time aku taip entri ni pun masih aku riba bergilir-gilir dengan cik malarang dari pukul 8.00 tadi.. bukan apa bila aku letak je mesti nangis… huhu.. mungkin tak selesa kot.. takpelah sayang, Daddy dengan mama berkorban esok ye… daddy dengan mama akan cuti & jaga harraz esok ye.. cepat-cepat ye harraz baik demam.. cayang sangat Harraz…huhuhu…

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..