Samsung Smart TV ES8000 - Hi TV!

4/17/2012 01:04:00 PTG , 12 Comments

 

Salam semua,

Korang nak tahu tak betapa excited nya budak-budak dalam ni bila tengok Samsung Smart TV ES8000… korang layan dulu ye.. wife aku dah perli-perli.. kata mesti nak tengok berpuluh-puluh kali… hehehe.

Aku macam kenal je..budak-budak dalam iklan ni.. sapa eh… cer.. teka.. cer.. teka.. hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. cutenya..ni ada kaitan dgn sponsored post ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takda kaitan dgn SP.. Hanya berpeluang mencuba sendiri smart tv ni sebelum pelancaraannya pd bulan ini..itu shj...

      Padam
  2. Perghh.... dah jadi MODEL IKLAN samsung nie...blogger selebriti la skang yea...hihihihi

    BalasPadam
  3. pergh pemes siot.. ahhahahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. 3 jam punya shooting tu bro... He2...

      Padam
  4. cool...aksi ciklily takble tahan tu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mula2 semua malu2.. Last2 terover pulak..he2

      Padam
  5. wah...bro ke tu??? hahahaha.. bestnyer.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. He2.. Ada mcm muka aku ke dlm tu.. He3.. Bidang terjun bro

      Padam
  6. fuh yoooooooo.. dah jadi artisssssssss,....

    sign pleaseeeeeee...hik3

    Sumijelly.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak sign dekat celah mana tu.. hahaha

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..