Jualan Gudang Pureen 2012 Kembali Lagi!

4/09/2012 02:17:00 PTG , 5 Comments

Salam semua,

Jualan Gudang Pureen 2012 kembali lagi… yesss boleh borong barang-barang Harraz lagi lepas ni.. masih ingat lagi aku pergi dengan cik malarang hujung tahun lepas.. kurang lagi 4 hari cik malarang nak bersalin.. masih gi shopping lagi.. gila betul.. selamat tak terberanak dekat situ.. hehehe.

Dan paling menarik bila aku buat entri “Shopping Barang Baby | Jualan Gudang Pureen Petaling Jaya” ni kebetulan gambar yang aku ambil tu terkena pulak pada sorang blogger.. hehehe.. kalau nak tahu apa terjadi baca entri dan komen dalam tu.. memang lawak seh..

Jualan Gudang Pureen 7_2011]

Ni gambar tahun 2011  punya.. punya ramai orang borong pakaian macam nak simpan untuk stok 10 tahun.. korang tengok tu dah macam borong ikan dekat pasar.. hehehe.. dan confirm hujung bulan ni suasana macam ni akan berulang lagi.. apa yang penting kena sabar.. hehehe.

Leaflet col. [Converted]


Pastikan jangan lupa tarikh ni  ye 21-22 April 2012… borong barang baby sepuasanya… bagi yang baru mendapat cahaya mata seperti BEN ASHAARI & MAT TIGER sangat sesuailah pegi sini.. cuma hang kena pegi sorang-soranglah sebab rasanya wife tak sesuai bawa kalau dalam pantang… untuk yang bakal menimang cahaya mata BEAN MORENO jangan lupa bawa wife borong pakaian & keperluan baby disini..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. Aku pernah pergi sekali.. tapi itu juga yang terakhir.. he he..
    sesak sgt ha ha ha..

    BalasPadam
  2. confirm2nya berpusu2 kan, best kalo balik berjinjingan bwk apa yg kita nk,paling xbest balik melopong, penat tgk org...hehe

    BalasPadam
  3. hahahaha.... GELAK kejap bila baca komen kat POST tu....

    BalasPadam
  4. akak pun dah serik p.... sebab anak2 akak pandai nyorok2.. baju x dapat, penat dapat dan hilang anak plak... x mow lagi p

    BalasPadam
  5. hoho kalau kakak saya tau ni gerenti dia pun nak pergi ni bro.. thanks info..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..