Jemput Datang Ke Harraz Baby Shoppe

4/03/2012 10:29:00 PG 12 Comments

 

Salam semua,

Mengambil keberkatan & sempena ulang tahun kelahiran aku yang ke ….. semalam, kami sekeluarga telah memulakan perniagaan kecil-kecilan secara online dengan nama Harraz Baby Shoppe.

Produk yang dijual adalah berasaskan barangan keperluan baby dan pada buat masa sekarang kami memfokuskan kepada barangan Jenama dari Philips AVENT.

Insyaallah kami akan cuba berikan dengan harga yang lebih murah dari pasaran.. memandangkan produk di ambil terus dari pembekal..

AVENT 260ml 9oz PP BOTTLE

AVENT 260ml/9oz PP BOTTLE (Single Pack)


Retail Price : RM 42.90
My Price : RM 40.00


What is included:
• Natural Feeding Bottle: (9oz/260ml) 1pc.
• Bottle: 260ml capacity, 0% BPA, milky hue colour.
• Design: easy to assemble, easy to clean, easy to hold, wide neck.
• Function: Anti-colic valve.
• Clinically proven: Less fussing, especially at night.
• Teat Speed: Slow Flow

 

AVENT 260ml 9oz PP BOTTLE Twin pack

AVENT 260ml/9oz PP BOTTLE (Twin Pack)


Retail Price : RM 79.90
My Price : RM 70.00

Sebagai permulaan bolehlah datang berkunjung dan Like Page kami.. Terdapat banyak lagi produk di page kami… jom datang berkunjung ke Harraz Baby Shoppe sekarang.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. wah harraz dah ada perniagaan ekk...gud luck yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kecik2 dah kena ajar berniaga.. hehehe

      Padam
  2. Good luck bro...
    Harga sempoi gak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq bro.. dapat harga murah.. leh jual murah.. :-)

      Padam
  3. Gudluck untuk permulaan perniagaan.Semoga rezeki sentiasa ada untuk Harraz Baby Shoppe:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq2.. doakan semoga kami terus di murahkan rezeki

      Padam
  4. oit penting ni.. kepentingan di masa depan.. aku memang minat dgn AVENT brand ni, cuba baby je blom produce lagie hehehhhe

    congrats bro.. kem salam farah ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe2 insyaallah akan dtg ada rezekinya.. amin.. jgn lupa boleh order dekat kami.. hehehe.. untuk anak2 saudara pun boleh..

      insyaallah akan disampaikan salamnya

      Padam
  5. sekarang sudah pandai berbisnes nampak.. bagus..hehehe

    Sumijelly.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belajar-belajar.. lepas ni boleh order botol susu dekat kita ye.. hehehe

      Padam
  6. InsyaALLAH...nanti aku share info nie kat FB dan TWITTER....

    BalasPadam
  7. alhamdulillah..

    adik ipar sha nak due bln dpn

    cousin pun sama..

    nnt sha tlg promote k?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..