Harraz Baby Shoppe | Tikar Evamatic Berharga RM52

4/18/2012 04:34:00 PTG 8 Comments

 

Salam semua,

Alas lantai

SIZE : 200cm x 120cm x 0.3cm ( Lebih kurang 6 ft x 4 ft )

Harga yang ditawarkan :

RM52 [EM]
RM58 [WM]

Alas lantai 1

CIRI-CIRI TIKAR EVAMATIK

  1. Tikar Evamatic merupakan alas lantai yang memiliki rekabentuk/corak dan warna yang sangat menarik
  2. Selain itu, tikar ini dapat mencegah Rheumatic yang disebabkan hawa dingin dari lantai. # Tikar ini juga dapat menambah pengetahuan kepada kanak-kanak (corak ABC, 123 dan vocabulary)
  3. Juga sesuai untuk bayi kerana rekabentuk yang lembut serta corak yang menarik untuk merangsang penglihatan bayi serta boleh dijadikan platform untuk bayi merangkak.
  4. Mudah dibersihkan sekiranya tertumpah makanan atau berhabuk + Lebih tebal drpd tikar getah, panjang tikar lebih kurang katil single
  5. Material: Eva Sponge (most likely same as playmat ABC), tak luntur & tak slippery

Sample Tikar seperti dibawah..

Alas lantai 2

Alas lantai 6

Alas lantai 5

Alas lantai 4

Lain-lain sample boleh rujuk disini


Tikar ini sangat sesuai digunakan di pelbagai tempat seperti:
1. Ruang rehat keluarga di rumah
2. Bilik tidur
3. Tempat bermain untuk anak-anak
4. Ruang belajar atau bilik bacaan
5. Kegunaan luar rumah seperti berkelah dll

Untuk sebarang tempahan boleh rujuk di facebook Harraz Baby Shoppe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. nak tunggu harga diskaun lah mid...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko ni rone.. nak diskaun ye.. hehehe

      Padam
  2. lawa.....ada tester tak? hehe gurau je

    BalasPadam
  3. cun.. tikar terbang ada tak? hehehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan setakat tikar terbang.. tikar luncur pun ada.. hehehe

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..