Claim Hadiah Dengan Denaihati Rewards Loyalty Program

4/30/2012 11:29:00 PG 6 Comments

 

Salam semua,

Siapa tidak kenal dengan pemilik blog Denaihati ni… terkenal dengan slogan Hidup Untuk Memberi.. sebab tu murah je rezekinya.. orang yang pemurah ni memang selalu dimurahkan rezekinya..

denaihati

Siapa yang menyangka.. ekoran aku selalu singgah dekat blog beliau.. check-check tadi point untuk Denaihati Rewards Loyalty Program dah cukup syarat untuk diclaim rupanya.. apa lagi tangan dah gatal nak claimkan.. selalu aku tengok je Tokey Unifi claim.. hari ni aku pulak nak merasa claim dari program tu.. :-).

Denaihati Rewards Loyalty Program 1

Cukuplah untuk aku dapat hadiah topupkan sekurang-kurangnya dah jimat duit topup aku sebulan.. hehehe.

Sapa-sapa nak dapat rasa handphone kena topup free.. rajin-rajinlah baca & share entri yang ditulis oleh Bro Denaihati ye.. mana tahu duit tabung tu dah cukup.. boleh claim topup free.. :-)

Tak sabar pulak nak tunggu entri top link referrer untuk bulan Mac 2012 ni… sebab dah 2 bulan blog cap ikan masin ni.. dapat disenaraikan dalam top 10… mana tahu ada rezeki lagikan.. (berangan-angan je).

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. MAu bertahun juga bro dikumpul tu.. hehehe

      Padam
  2. wah tahniah....rezki masyuk tue.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah dah jimat duit topup ni.. hehehe

      Padam
  3. alhamdulillah.. walaupun sedikit.. tapi kalau namanya hadiah memang lumayan dan gumbira kan? ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2.. yang penting datang sumbernya dari usaha sendiri.. Alhamdulillah

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..