Monday, April 2, 2012

Bertambah Setahun Lagi Umurku

 

Salam semua,

Alhamdulillah & syukur kepada yang maha esa.. kerana masih di beri peluang buat insan yang hina ini untuk meneruskan hidup sehingga ke hari ini..

Terima kasih juga kepada Mak yang telah melahirkan aku kedunia ni dan kepada ayah yang telah memberikan aku pendidikan selama ini sehinggalah aku berjaya ke tahap ini.. tanpa mereka berdua mana mungkin aku akan dilahirkan didunia ni.

Happy_Birthday!

Tarikh 2hb April setiap tahun pasti menjadi tahun sejarah bagi aku kerana pada tarikh itulah seorang insan telah dilahirkan kedunia ni.. dan dalam diam-diam sekarang dah masuk usia ke…. tahun (saja kosongkan korang tekalah berapa nombor dekat situ.. hahaha)..

Semoga dengan bertambahnya setahun lagi usia ni.. semakin juga dimurahkan rezeki.. diberikan kesihatan berpanjangan.. diberi kebahagian berterusan bersama-sama orang tercinta dan paling penting bertambah amal ibadah didunia ni..

Terima kasih buat Isteriku yang tercinta sebab sentiasa bersama-sama abg susah & senang.. semoga kebahagian ini berkekalan sampai ke syurga..

Kepada semua pembaca blog ini dan rakan-rakan yang menyambut ulang tahun kelahiran pada tarikh yang sama dengan aku.. aku ucapkan Selamat Ulang Tahun kelahiran kepada korang semua.. semoga terus dipanjangkan usia & dimurahkan rezeki.. (ada member satu opis aku yang sama tarikh lahir dengan aku… paling best.. wife dia pun boleh sama tarikh lahir dengan wife aku… hahaha.. mungkin secara kebetulan.. hehehe)

Oklah selamat malam semua… aku nak tidur dengan tenang-tenang malam ni.. Wasalam.

9 comments:

  1. happy birthday =).semoga sentiasa dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  2. selamat harijadi. moga dipanjangkan usia, diberi kesihatan & dilimpahi dengan rezeki dari-Nya.

    tarikh 2 April tahun ini amat bermakna kerana genap 5 tahun saya bergelar sebagai seorang GURU - setelah bertukar bidang dari seorang peguam menjadi seorang cikgu sekolah menengah :)

    ReplyDelete
  3. hepi besday!! smg berbhgia disamping isteri tercinta & anak yang bam bam tu...:))

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut hari lahir ke 13 tahun hehe...semoga bertambah hepy selalu di samping malarang-kak dan baby harraz... =)

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Bro...
    moga makin bertambah kematangan dan rezeki... :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday bro!! may Allah bless u always :-)

    ReplyDelete
  7. happy ulangtahun bro!:)
    yg ke brape ni 31 eyh?hehe..

    ReplyDelete
  8. tq kepada yang semua yang wish.. semoga korang juga beroleh keberkataan dan kesihatan berpanjangan.. amin

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini