Aksi Terlampau Atas Sofa

4/13/2012 03:22:00 PTG 4 Comments

 

Salam semua,

Laju je korang klik kalau tajuk aksi terlampau ye.. hehehe.. nilah dia aksi terlampau atas sofa.. kebetulan hari rabu yang lepas cuti umum so aku kena OT.. macam biasa usung lagi anak bini.. hehehe.. jadi bila anak meragam sofa dekat opis ni lah jadi mangsa..

aksi terlampau atas sofa 1

Muka ketat je.. macam ada tak puas hati je syg…. heheehe

aksi terlampau atas sofa 2

ooo rupanya boring ye baring.. nak duduk pulak.. baru nak senyum.. hehehe.. ramai sungguh yang geram dengan pipi tembam ni.. nak buat macam mana memang pipi saya dah comel.. hehehe.

puting susu Avent 1

Semalam pengasuh si harraz ni call wife aku.. dia kata puting botol susu harraz koyak sikit.. aku cakap dengan wife aku.. alamak macam musim puting susu rosak je.. ni yang ke 3 punya puting rosak ni.. apa lagi nak tak nak kena lah beli juga untuk kegunaan si harraz nanti..

Balik je dari keje semalam terus singgah dekat kedai jual barangan baby area Damansara.. kebetulan dekat rumah pun dah rosak terus beli yang ada 2 puting untuk usia 3 bulan.

puting susu Avent 2

Jenama Avent terus menjadi pilihan.. harga asal RM28.90 setelah diskaun dapatlah RM23.10.. oklah tu dah jimat dah..

Hope lepas ni takda masalah puting terkoyak lagilahkan.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. hehehe..gusi dia gatallah tu Harraz kunyah2 sampai koyak..hehe

    BalasPadam
  2. gusi dia gatal. tu yg Harraz gigit puting. comel sunggoh pipi harraz tuh.

    BalasPadam
  3. masalah puting terkoyak tu akan berlanjutan sampai umur si kecik tu 3 tahun yek.. harap makum.. hehe...

    BalasPadam
  4. wow beraksi atas sofa le pula...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..