Win a 3D The Lorax movie

3/01/2012 10:40:00 PG , 3 Comments

 

Salam semua,

Apa kata korang yang ada akaun facebook tu gunakan peluang yang ada tu untuk memenangi Tiket tayangan filem The Lorax dalam bentuk 3D.. mana tahu ada rezeki menang tiket boleh bawa anak-anak gi tengok filem karton ni.. mesti budak-budak suka (bapak budak pun suka juga).. hehe

Tiket Free The LORAX

Macam mana nak join?

Mudah sahaja klik sahaja pada link ini –> http://apps.facebook.com/theloraxmovie/

  The Lorax How to

Seterusnya lengkapkan 4 puzzle yang diberikan.. aku dah cuba puzzle sangat mudah.. setelah puzzle selesai masukkan butiran peribadi anda untuk rujukan sekirannya anda berjaya menang tiket tayangan 3D The Lorax

The Lorax Price

Jom mencuba nasib sekarang! tuah ayam nampak di kaki.. tuah anda siapa yang tahu..

Note : Daftar di Churp Churp Untuk berpeluang juga memenangi Churp Churp Exclusive Screening – The Lorax in 3D

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. danish mesti happening kalau layan lorax ni.. wuhuuu...

    BalasPadam
  2. I love to watch this movie because 3-D movies are in different and feel better in comparison of 2-D movies. Thanks for sharing with us.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..