Teringin Nak Join My Pinky Moments Contest Tetapi….

3/13/2012 10:54:00 PG , 8 Comments

 

Salam semua,

Lebih kurang dah 5 hari contest My Pinky Moments Contest  ni berjalan dan akan berakhir pada 31hb Mac 2012.. Contest yang dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com dan Syokkahwin.Com"

mypinkymomentsbanner

Hadiah yang ditawarkan memang menarik..

Hadiah-Hadiahnya :

Tempat Pertama : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu

Tempat kedua : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu

Tempat ketiga : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu

Hadiah saguhati x 10 pemenang = RM10 Cash/top up

Like terbanyak = RM30 cash/top up

Cabutan bertuah peserta 1-30 ,3 pemenang = RM10cash/top up

Peserta lelaki pertama join contest = RM10cash/top up

(Mungkin bertambah jika penaja bertambah,currently RM80 akan di addkan later)

 

Caranya mudah sahaja.. korang hanya perlu buat satu entri yang bertajuk "My Pinky Moments" . Di entri itu sharekan gambar terbaik korang yang menepati tema ini (Maksimum 2 gambar saja dibenarkan)… Syarat selebihnya baca disini

Macam mana mudahkan.. rasanya kalau orang pompuan pastinya banyak pakai pakaian tema pink ni.. dan tak kurangnya orang lelaki pun dah ada yang mula minat dengan warna pink ni.. sebagai contoh mamat ni..  

So kalau korang rasa nak menang hadiah wang tunai tu.. korang cepat-cepatlah join ye… kalau korang tanya aku tak join sekali ke?.. hehehe.. jawapannya aku tak minat warna pink.. so tak layak untuk join contest ni..

Note : Entri ditulis sebagai tanda sokongan kepada Rakan blogger yang menganjurkan contest ini “Mat Petak

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. bolehje join bro...tak semestinya ko kena pakai pink...

    think pink..it's applicable to tempat,benda,etc...

    Asalkan gambar yang diambil sendiri...

    hik3...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti aku cari idea.. untuk pink2 ni.. hehehe.. Aku rasa gambar paling hot adalah Jejai.. hahaha

      Padam
  2. Wei..wei..hak cipta terpelihara tuhh..hahaha..mesti orang puji wajah aku ayu..kan..kan..kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. kalau boleh aku nak like lebih dari sekali bro.. hehehe

      Padam
  3. join ajer.....tu admin dah kasi tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. nanti cari idea dulu.. nak pink2 mcm mana..

      Padam
  4. hahaahaaa.. jom laaa join skali

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah nanti cari idea dulu.. aku nak bit Jejai..

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..