Takda Beza Dulu Dengan Sekarang

3/04/2012 10:02:00 PG , 11 Comments

 

Salam semua,

Takda beza dari awal kawin sampai dah ada anak ni.. masih aku kekalkan setiap kali cik malarang ada free mesti aku bawa dia sekali gi opis setiap kali aku duty hujung minggu.

Sampaikan pernah aku kerja shif malam sampai pagi.. dia follow aku juga siap tidur dekat opis lagi.. hehe. sebab tu boleh dibilang dengan jari yang aku tak bawa di sekali gi opis.

Harraz dan BERNAMA

Syoknya tidur… tapi tak sampai 15 minit dah bangun.. huhu

Sekarang bezanya kalau sebelum ni aku ditemankan oleh cik malarang je.. tapi kali ni di tambah sorang lagi.. ni merupakan kali ke-2 harraz aku bawa gi opis ni.. macam biasalah dah bawa anak stroller sekali kena bawalah…

Kecik2 dah dedahkan dengan suasana kerje.. semoga besar nanti rajin koje macam mama & daddy ye.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. wah..bagus tol cik malarang..kompom harraz dh bsr nnt mmg suka masuk ofis..:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah... nampak gaya anak aku membesar dkt opis ni bro.. hehe

      Padam
  2. hik3..mestila rajin macam daddy nya....

    BalasPadam
  3. wah bro... romantik u.. murah rezeki keluarga bro mcm nie.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq.. insyaallah... keluarga nilah yg selalu berada disisi tak kala susah dan senang

      Padam
  4. opis aku tak leh bawah family masuk keje skali.. hehehe.. P&C.. :)

    BalasPadam
  5. tempat isteri disisi suami, kat office pun tetap disisi, ngantuk2,boleh juga buatkan kopi.

    BalasPadam
  6. Memang advantage pada bro ... tak de halangan bawak wife n anak kat opis...

    BalasPadam
  7. alooo comelnyer.. kena ikut g office sekali. hehehe

    BalasPadam
  8. Another great post thanks for all sharing with us.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..