Selamat Pengantin Baru

3/10/2012 12:46:00 PG 8 Comments

Salam semua,

Lantaran kesebukan hari ini membantu keluarga mertuaku menguruskan majlis pernikahan adik perempuan kepada cik malarang.. Memang langsung tidak sempat nak online..

Kalau sebelum ni masa aku nikah dulu... Adik ipar aku nilah yg banyak membantu... Now giliran aku pulak membantu majlis beliau..



Nilah dia biras baru aku.. Nampak lagi segak dari aku hari ni... Biasalah pengantin mesti berseri-seri.. Dulu aku pun macam tu..hehe



Selamat pengantin baru diucapkan kepada kedua mempelai diatas.. Semoga mahligai yang dibina dapat berkekalan sampai ke syurga... Amin.

Oklah ini baru pengenalan nanti aku free aku update lagi beberapa keping gambar... Sabar ye.. Pengantin tak lari kemana.. Hehe

Note: Tetiba terkenang pulak 2 tahun yang lalu masa aku nikah dilokasi yang sama ni..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. nak ucap selamat pengantin baru jugak

    BalasPadam
  2. selamat pengantin baru buat mereka

    BalasPadam
  3. tahniah, bigger family lahhhh

    BalasPadam
  4. Selamat pengantin barulah pd adik ipar bro. semoga jodoh berkekalan.

    BalasPadam
  5. selamat pengantin baru encik biras!!!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..