Projek 100 Bloggers Layak Ke Rasanya

3/07/2012 04:22:00 PTG , 18 Comments

 

Salam semua,

Tetiba pulak aku terajin nak buat entri penutup untuk petang ni sebelum melangkahkan kaki pulang ke kampung.. jangan ditegur kalau tengah rajin ni.. nanti terencat mood tu.. hehehe

broframestone

Oklah street point jelah.. korang kenal ke mamat ganteng dekat atas ni.. aku tak pernah lagi bertentang mata dengannya.. tapi selalu jugalah singgah dalam blog beliau ni walaupun boleh dibilang komen yang aku tinggalkan dekat blog beliau ni.. bohonglah kalau korang tak kenalkan.

Sebenarnya mamat ni tengah menjalankan satu projek yang diberi nama “Projek 100 Bloggers” sepanjang bulan 3 ni.. so kalau korang berkelayakkan untuk join apa salahnya mencubakan.. (katanya boleh tambah duit saku) tapi sebelum tu korang mesti tergolong dalam syarat-syarat dekat bawah ni.

  1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.

  2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari (bukti statistik blog amat diperlukan)

  3. Blog berbahasa melayu atau english

  4. Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakkan dari pembaca)

  5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update

  6. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.

  7. Dan sanggup memberi komitment dalam menjayakan Projek 100 Bloggers

Jadi andai kata korang dah layak dan memenuhi 7 syarat dekat atas tu bolehlah korang mendaftarkan diri melalui Borang yang telah disediakan di SINI.

Sebarang maklumat lanjut korang boleh terjah dalam entri beliau di Projek 100 Bloggers.

Nota : Entri ditulis sebagai tanda sokongan atas usaha murni sahabat blogger bagi membantu & mengeratkan lagi hubungan sesama blogger.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tq.. Tahniah jg kak ina terpilih

      Padam
  2. bro ni mmg tgh busy dgn project ni skrg.. mudah2an projek ni berjaya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudah2an berjaya.. First time join projek beliau

      Padam
  3. Assalam..
    Teringin juga nak cuba tapi uv tak lepas..

    BalasPadam
  4. Usaha yang bagus oleh bro framestone untuk naikkan value blogger yang lain...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul bro... Sama2lh menyokong beliau

      Padam
  5. nombor 6 dan 7 boleh ke? :)

    BalasPadam
  6. tahniah dpt masuk
    baru je cuba mintak :)

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Terima kasih... Alhamdulillah

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..