Menangi Hadiah Dari Drypers

3/15/2012 04:00:00 PTG , 2 Comments


Salam semua,

Dua tiga menjak ni banyak pulak contest untuk barang-barang keperluan baby ni.. yang terkini contest dari Drypers.. seperti yang korang sedia maklum salah satu jenama yang kami sekeluarga tengah gunakan untuk keselesaan si manja adalah dari jenama Drypers.

Drypers merupakan jenama pampers yang serasi dengan si manja kami.. dan sebab tulah masa expo bulan lepas di KLCC kami borong sakan Drypers ni.

drypers contest - mybaby

Apa kata kalau korang pengguna setia Drypers atau pun bukan mencuba contest yang sedang dianjurkan ni.. caranya mudah sahaja..

drypers contest - mybaby 1

Caranya adalah dengan memilih samada dengan menghantar Video lucu anak anda atau gambar menarik anak anda… selepas itu promosikan video dan gambar tersebut supaya mendapat vote tertinggi.. Vote tertinggi berpeluang memenangi hadiah utama.

Jom tengok dibawah apa hadiah yang ditawarkan?

 drypers contest prize- mybaby

Macam mana dah faham caranya… Join Contest Sekarang!




Sebagai panduan korang boleh cari idea dengan menonton video diatas… Pastinya banyak koleksi video-video anak-anak anda yang lucu dalam simpanan.. apa kata mencuba nasib dengan contest ni.. Selamat berjaya.

drypers sample request

Nota : Jangan lupa anda juga boleh boleh mendapatkan sample Drypers secara percuma dengan mengisi borang yang disediakan.

vote me

VOTE BABY COMEL SAYA DISINI (Cari gambar diatas dan Vote ye)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. alamak macam best jer kontest nie tp nak carik vote tue yg susah hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. vote tu boleh terus masuk dalam link ini http://bit.ly/xRqcWO

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..