Burger Bakar Wangsa Maju Di Serbu Pengunjung

3/18/2012 11:22:00 PTG 14 Comments

Salam semua,

Mungkin kerana review dari program jalan-jalan cari makan siang tadi di Tv3 menyebabkan orang ramai menyerbu 2 gerai Burger bakar di Wangsa Maju iaitu Gerai Kaw-kaw Burger Bakar dan Rawang Burger Bakar...

Memang ramai yang teruja ingin merasai burger bakar tersebut sehingga sanggup beratur panjang berjam-jam menunggu giliran untuk membuat tempahan.

Lokasi terletak di Arena Cafe


Lokasi kedai ini menjadi medan tumpuan orang ramai yang beratur panjang...

Jangan potong Q ye..


Macam takda harapan nak dapat je ni..

Tengoklah punya ramai orang yan tengah beratur... Di sebabkan aku pun teruja juga nak rasa aku sempat beratur selama hampir 2 jam sebelum membatalkan hasrat untuk menunggu lebih lama.. Mungkin kalu ni bukan rezeki kami sekeluarga untuk merasai burger bakar ni..

Kecewa dalam hati pun ada.. Tapi nak buat macam mana.. Mungkin masa yang kami datang ni tak sesuai kot sebab semua orang nak rasa burger bakar 13 tingkat ni.. Hehe.

Bukan setakat burger tak dapat rasa... Cium bau pun tak sampai... Last-last menu dekat bawah ni yang kami order... Kata orang alang2 dah sampai kenalah isi perut jugakan..huhu


Nasi Lemak Ayam Berempah

Nasi lemak ayam berempah menjadi menu pengganti burger bakar aku... Huhu.. Insyaallah ada masa aku akan return sekali lagi untuk rasa sendiri penangan burger bakar ni...

Korang dah pernah rasa ke burger bakar ni?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. beb raselah burger bakar kaw2 kt wangse maju nie...mmg xpnh mnghampekan aku..terbaikk dri burger bakar kt tmpat lain..
    tips nk g kdai burger kaw2 kt wangsa maju: ko dtg pas balek keje(dlm kol 7.15 pn dh care)mmg ko akn dpt trawal..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh yeke?.. Insyaallah aku akan cuba nanti.. Tadi aku lalu dekat seksyen 2 yg gerai kaw kaw tu.. Mahu lebih 60 org kot beratur.. Hehe.. Mau jam 1 pg baru aku dpt kalau aku singgah td.. Hehe..

      Padam
  2. BURGER BAKAR....kene google lah jap lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. burger ni baru je popular.. dalam google banyak orang cerita

      Padam
  3. ooo kn ade ni keluar kt jjcm,confirm sume nk try, nmpk mcm best, nk pi dlm mimpi ler, mkn bege dpn tmn ni pon jadik ler...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah pasalnya semua orang serbu tu.. rasanya lagi seminggu ok dah kot.. baru gi terjah sekali lagi.. hehehe

      Padam
  4. uiii ramainyer org beratur demi beger bakar nie...nt kalau dah dpt makan, buat la stori ekk apa rasanya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah dah rasa baru leh review.. semalam cium bau pun tak sampai.. hehehe

      Padam
  5. bukan je burger bakar, burger pun dah lama tak makan..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. la yeke.. kesian2.. banyak je kedai bakar biasa

      Padam
  6. jumaat lps bru je makan burger kawkaw kt wangsa maju tu..
    memang terbaik!!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu jeles2.. dia start buka jam berapa ye?

      Padam
  7. sorry to ask, betul ke pendapat yg mengatakan, daging burger tak elok jika dibakar, akan memudaratkan kesihatan ? kata pendapat itu lagi daging burger better di panggang atau digoreng cam kedai burger yg biasa....

    BalasPadam
  8. I have blog about this place..seems a bit different compare to what i found burger bakar . .

    http://www.taufulou.com/2012/02/28/kau-kau-burger-wangsa-maju/

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..