Axiata Cup Bakal Milik Malaysia.. Penonton Bakal Miliki Kereta

Salam semua,

Pertama-tamanya tahniah buat 2 pasukan malaysia yang telah berjaya ke separuh akhir walaupun tanpa kehadiran Datuk Lee Chong Wei.. apa yang penting semangat pemain-pemain malaysia untuk memiliki Axiata Cup untuk penganjuran pertama kali ini.

Buat pertama kalinya untuk tahun ini kumpulan Axiata – salah satu syarikat telekom yang terbesar di Asia menganjurkan acara badminton Axiata cup yang mana menawarkan hadiah besar bernilai jutaan ringgit.. Memang masyuk siapa yang menang ni.

Axiata Cup 2011 a

Axiata Cup 2012 b

Memang hebat dan terserlah kehebatan pemain malaysia ni…

Axiata Cup 2012 c

Lain-lain koleksi foto boleh tengok di SINI


Sebagai rakyat Malaysia.. jom sama-sama turun memberikan sokongan padu kepada pemain-pemain Malaysia pada acara separuh akhir nanti yang akan berlangsung pada 31hb Mac – 1hb April 2012 di Stadium Badminton Cheras, KL.


DAY
TIME
Team
Location
31 March, Saturday
MAL 2pm
INA Rajawali vs MAL Leopards
Kuala Lumpur
1 April, Sunday
MAL 8pm
INA Garuda vs MAL Tigers
Kuala Lumpur

Datang awal ye.. sebab sebelum acara separuh akhir  bermula terdapat satu permainan “GATEMINTON” yang dibawakan oleh The Cube yang mana korang boleh menang hadiah tunai.

New Picture (2) New Picture (3) New Picture New Picture (1)
Tengok ni bukan main seronok lagi dia orang main.. dapat hadiah tunai lagi.


Jangan risau korang boleh dapatkan tiket PERCUMA untuk menyaksikan perlawanan separuh akhir ni.. Tapi macam mana ye?.. Mudah sahaja korang boleh pilih mana-mana cara dibawah ni.

i) Belanja RM50 atau lebih di mana-mana outlet terpilih Blue Cube di kawasan Lembah Klang semak disini: http://www.celcom.com.my/bluecube-axiatacup.html
ii) Daftar pelan CE50 untuk Celcom Exec 1+5 Plan  di outlet Blue Cube & dapatkan 2 tiket PERCUMA.
iii) Daftar mana-mana pelan Celcom Broadband & dapatkan 2 tiket PERCUMA!
iv) Daftar mana-mana pelan smartphone bersama Celcom &  dapatkan 2 tiket PERCUMA!

Axiata Cup win Grand livina

Bukan setakat tu sahaja.. kalau korang peminat no.1 sukan badminton ni korang juga berpeluang untuk memenangi sebuah kereta NISSAN LIVINA X-GEAR melalui peraduan WHO WILL WIN dari The Cube.

BAGAIMANA?

i) Jom kita uji pengetahuan anda tentang sukan badmintan melalui WHO WILL WIN Trivia – hanya hantar ON NICKNAME ke 23355 untuk memulakannya

ii) Teka kedudukan bulu tangkis di dalam MMS Puzzle dan nantikan hadiah hebat anda! – hanya hantar ON GAME ke 22229


iii) atau pun semak dilaman web http://www.thecube.my/mdp/promo_axiatacup.jsp untuk pelbagai cara menyertai WHO WILL WIN di The Cube!



** Jangan lupa ye temujanji kita pada 31hb Mac – 1hb April 2012 di Stadium Badminton Cheras, KL… datang jangan tak datang

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. harap2 tuah menyebelahi Malaysia la kali nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang itulah yang kita harapkan... Malaysia BOLEH!

      Padam
  2. AXIATA CUP akan menjadi INDONESIA :)

    ALL INDONESIAN FINAL :)

    Salam hangat dari INDONESIA :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..