Wajah-Wajah Harraz Sebelum Ke Rumah Pengasuh

2/16/2012 03:59:00 PTG 5 Comments

 

Salam semua,

Hari ke-3 Harraz ni berada dirumah pengasuh.. dan tiga hari berturut-turut juga aku lewat ambil dia.. semalamlah paling lewat sekali sebab sampai dekat rumah pengasuh dah jam 8.05 malam…

Mama dia apa lagi gelisah satu badanlah.. risau stok susu yang dibekalkan habis katanya.. alhamdulillah sampai-sampai kata pengasuh stok susu masih ada.. cuma pampes yang dibekalkan 6 keping semalam je habis.

myvitrd junior 1

Saya nak bersilat dulu… waaaacaaaaa

Tadi pagi sebelum hantar gi umah umi dia (gelaran pengasuh Harraz) sempat aku snap beberapa keping gambar-gambar si comel tu.. kesian muka sedih je nak kena tinggal dekat umah pengasuh..

myvitrd junior 2

buat muka sedih….

myvitrd junior 3

senyum tak senyum

myvitrd junior 4

blurrrrrr saya nak gi mana ni..

myvitrd junior 5

akhirnya senyum juga…..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. Sekarang nie dah boleh enjoy tulis post entry pasal parenting kan....InsyaAllah murah rezeki nanti...

    BalasPadam
  2. muka Harraz ikut muka cik malarang la. comel sangat :)

    BalasPadam
  3. comelnye !!

    Harraz mesti kuat minum susu ye ni ??

    BalasPadam
  4. steady bro.. welcome to parenting blogger.. :)

    harraz, nak cubit pipi tu.. :)

    BalasPadam
  5. @hazman : insyaallah status blog pun dah tukar dari personal kepada parenting.. hehehe

    @Ciklaili : betul2 semua orang cakap macam tu..

    @Hani Syahani : betul2.. memang dah kuat minum dah tu yang naik berat semacam tu.. hehehe

    @Kid : tq2 bro.. baru je tukar status dekat akaun nuff.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..