Seorang Nenek Youtube Bakal Gugat Najwa Latif Bermain Gitar

2/24/2012 12:38:00 PTG , 6 Comments

 

Salam semua,

Tengah-tengah aku berfacebook tadi ternampak pulak sorang member sharekan satu video yang aku rasa nenek youtube tu bakal gugat kepopularan Artis Youtube Najwa Latif.. Korang tak percaya.. jom tengok dekat bawah ni..

Grandma Rawks

cinta muka buku-najwa latif

Tu print screen yang aku ambil dari youtube tadi.. so sekarang dengarkan kehebatan nenek ni pulak.. jom layannnnnnnn..

Nota : Kaum Adam.. Jangan lupa gi Solat JUMAAT ye… berhibur-berhibur juga.. solat jangan tinggal.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. whoaaa.... sampai DUA JUTA hits tu bro....hebatlaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau takpe.. bukan senang nak ada orang minat kita sampai 2 Juta.. hehehe

      Padam
  2. umur mcm ni masih hebat, waktu muda2 dulu mungkin zaman rock agaknya...he he

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe... Rugi cucu dia kalau tak menuntut dgn nenek ni...hehe

      Padam
  3. hahahaha.. steady lah!! memang terror main gitar nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah pasalnya.. Jgn pandang sebelah mata je.. Hehe

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..