Rezeki Anak Bini

2/23/2012 11:36:00 PG 12 Comments

Salam Semua,



Alhamdulillah rezeki untuk anak bini bertambah hujung bulan ni.. Walaupun taklah banyak mana tapi syukur atas rezeki yang diberikan..

Ni bukan cek dari pengiklan.. memang takda kena mengena dengan blog... ni adalah sumber dari site income yang lain.

Duduk kl ni.. Kalau takda buat site income memang susah sikit kalau harapkn gaji bulanan je.. Betul tak?

Sebab tu aku setuju sangat dengan cadangan CUEPACS semalam dengan mencadang kenaikkan gaji kakitangan awam ni.. Apa pandangan korang tentang cadangan tu.. Setuju @ Tidak?

http://cuepacs.blogspot.com/2012/02/cuepacs-tuntut-kenaikan-gaji-rm700.html
Published with Blogger-droid v2.0.4

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. masyuk lah bro...
    dengan kos hidup skrg duk mane² pun kena ade side income...
    mintak tunjuk ajar blh bro...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni site income dari upah register lesen kewangan.. Hehe

      Padam
  2. bro...cadangan gaji naik tu okey...tapi harga barangan kena maintain gak la kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. part barang tu aku memang jamin naik.. sebab skim tu belum lulus pun barang dah naik.. yang ni menteri yang berkaitan kena pantaulah kan..

      Padam
  3. tak ade kena mengena dengan online income kan ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takda bro.. ni site income halal.. bagi perkhidmatan dekat orang je..

      Padam
    2. baru je baca entry baru pasal threaded komen tu, hmm.. sebelum ni memang tak ada pakai ni kan, by the way.. ada tak cara nak bagi bila ada orang reply ke komen tu ada dapat notification

      Padam
    3. rasanya boleh setting dalam dashboard blogspot.. pergi setting > Mobile & Email > pada bahagian "Comment Notification Email" masukkan alamat email... jadi setiap kali ada orang komen dalam blog notification akan dimaklumkan pada email.

      Padam
  4. syukur alhamdulillah...bestnye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah rezeki kami sekeluarga

      Padam
  5. dah boleh untuk beli pampers dgn susu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Niat tu memang dah ada.. boleh beli stok pampers untuk 3 bulan.. hehehe.. Susu dah jimat takyah beli.. sebab guna susu IBU.. hehehe

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..