Motherhood Expo 2012 - KLCC

2/14/2012 01:11:00 PTG , 5 Comments

 

Salam semua,

Tanda pada korang punya kalander ye.. Bagi yang baru mendapat cahaya mata, bakal mendapat cahaya mata dan dah ada lama cahaya mata.. Motherhood Expo 2012 ni bagus untuk korang dapatkan info pasal si comel korang.. selain boleh shopping barang-barang baby nanti.

Insyallah rasanya kalau takda apa-apa program aku memang bercadang nak pegi nanti bawa cik malarang dengan si comel.

motherhood expo 2012 a

Manalah tahu masa ni ada jual car seat yang murah-murah ke.. hehehe.. so jangan lupa ye.. jumpa korang semua di sana nanti.

 

motherhood expo 2012

untuk info lanjut korang pegi je ke website Motherhood Expo ‘12

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. alahai..tak bolehlah nak pergi sebab tinggal sehari je sebelum habis pantang bersalin :(

    jangan lupa pergi 3rd Maternity & Children Expo : 9 - 11 Mac 2012. boleh shopping barang2 baru untuk baby Harraz :)

    BalasPadam
  2. @ciklaili : takpe bulan Mac ada lagi dekat Mid Valley.. saya takdapat pegi bulan Mac tu sebab tarikh sama adik ipar kawin.. huhu

    BalasPadam
  3. lepas raye x de ke baby expo

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak... dekat Mid valley dengan PWTC tapi tarikh tak ingat

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..