Malam Jumaat Yang Penuh Nikmat

2/10/2012 01:13:00 PG 4 Comments

Salam Jumaat semua,

Bagaimana dengan malam jumaat korang semua? Alhamdulillah malam jumaat aku dengan isteri tercinta sangat nikmat.. Nikmat pasal apa?

Bukan nikmat kerana tuttttttt..... Tapi nikmat sebab makan malam kami telah ditaja lagi oleh rakan sekolej cik malarang... Kiranya 2 malam berturut2 aku dengan cik malarang makan free.. Hehe.



Kali ini kami makan tomyam campur, telur bistik, sotong goreng tepung dan sayur kailan.. Tq kepada kak Pah yang sudi belanja kami.. Murah rezeki..




Nilah dia rakan2 cik malarang semasa ambil kursus PJJ di USM.. dia orang ni dah ada yg tahun akhir.. Kira tahun depan dah convo.. So kebetulan mereka semua dah lama tak jumpa.. Tu yang buat meeting dekat restoran Hammer Bay ni..

Rasa2 malam esok ada lagi ke orang nak open table ni.. Hehe
Published with Blogger-droid v2.0.4

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. untung laaaa... makan dan makan lagi;... hehehhehee

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...rezeki la bro... kenyang perut senang hati....hehehe

    BalasPadam
  3. suspen je ayat mukadimmah tu heheh

    BalasPadam
  4. I hope I could have shared enough...But I guess it isn't really enough yet.Everytime I do it seem to be just like the beginning of sharing. Because when I miss something to give in return so soon the connection becomes distant..I could lose spontaneity..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..