Hadiah Comel Dari Nuffnang & Nippon Paint

2/01/2012 09:53:00 PG 11 Comments

Salam semua,

Selamat Hari Wilayah diucapkan buat warga yang sedang bercuti umum... Bagi yang tak cuti sabar ye... Jangan sedih2.. He2.

Untuk tahun 2012.. Semalam pertama kali aku jejakkan kali ke opis nuffnang.. Kenapa aku sana? biasalah kalau datang opis nuffnang ni.. Mesti nak claim hadiah je.. Hehe.. Nak tahu aku gi ambil apa.. Tengok ni..



Thank you Nuffnang & Nippon Paint sbb bagi hadiah cenderahati ni.. Korang yang dapat hadiah tu baik cepat2 gi ambil sbb kalau datang awal boleh pilih warna mana nak..

Oklah aku nak siap2 dulu gerak balik kg. Ni.. Cau ci cau
Published with Blogger-droid v2.0.3

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. COMEL...eden takpi amik lagi...apsal tak ckp nak pi amik bro?kalau tak ble pi sekali..hik3

    BalasPadam
  2. so cute la...blh baby harraz buat jadi peneman ne...hihi

    BalasPadam
  3. selamat hari wilayah.. saya tak dapat cuti pun .. dapat sampai dua ye hadiah tu

    BalasPadam
  4. aku suruh nuffies amikkan untuk aku. so dapat kaler hijau epal comey gak lah

    BalasPadam
  5. Aku dpt 2 sbb tolong ambilkn cik malarang punya.. Hehe..

    BalasPadam
  6. Lorrr....UNTUNG la dapat hadiah....hehehehe...anyway bagus untuk hiasan rumah tu

    BalasPadam
  7. nice post.i get a great knowledge from here.

    BalasPadam
  8. apesal aku tak dapat? apesal? aku nak gak.. naaaaakkkkk.. huk3

    BalasPadam
  9. mana tahu singgah opis nn sebab nak amik barang advert ke.. hehe..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..