Dari Personal Blog Ke Parenting Blog

2/17/2012 10:14:00 PG 5 Comments

 

Salam semua,

Kalau sebelum ni aku banyak menulis pasal cerita-cerita personal, isu-isu semasa tak terkecuali review-review berkaitan teknologi IT.. dan juga  benda-benda mengarut dalam blog ni.. hehehe..  tapi kalau korang perasan sejak masuk tahun 2012 ni dan sejak lahir Muhammad Harraz Fahim aku dah mula banyak menulis kisah kekeluargaan.

 cinta hatiku sampai ke syurga

So semalam aku dah tukar kategori blog aku ni dari Personal blog kepada Parenting blog dalam akuan nuffnang aku… harapnya lepas ni rezeki lebih murahlahkan.. hehehe mana tahu boleh dapat review barang-barang yang ada kaitan dengan parenting ni..

Parenting-blog

Samsung Galaxy Nexus Serendah RM 1,348

Pada pandangan korang blog aku ni lebih baik di kategorikan sebagai personal blog @ parenting blog?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. parenting lebih elok kot, sesuai dah dengan ko.

    BalasPadam
  2. betul tu bro...sure ko lebih enjoy nak kongsi cerita...dan lebih MURAH REZEKI kott... go ahead bro...

    BalasPadam
  3. rasanya sesuai blog personal + parenting :)

    Harraz pakai lampin pakai buang @ cloth diaper (cd)?

    jom tgk entri saya ttg cd - http://www.ciklaili.com/2012/02/cloth-diapers-yang-berwarna-warni.html

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..