Carikan Hadiah MamyPoko Untuk Si Comel

2/16/2012 10:21:00 PG , 5 Comments

 

Salam semua,

Buka je blog tadi pagi terperasan pulak satu iklan MamyPoko.. so nak tahu lebih lanjut aku klik jelah iklan tu.. sekali tengok oooo rupanya MamyPoko tengah buat contest yang menawarkan pelbagai hadiah menarik untuk si comel korang.

Terasa rugi pulak tak join.. mana tahu ada rezeki si comel tukan…

Macam mana nak Join? korang hanya perlu masuk ke Facebook MamyPoko, seterusnya like page tersebut –> Register dan terus mulakan permainan.

mamyPoko Contest

Hadiah yang ditawarkan memang menarik.. kalau ada rezeki korang berpeluang menang hadiah utama yang berbentuk Stripes Pad selama 6 bulan dari MamyPoko… so dah jimat dah korang tak payah beli lagi untuk baby korang selama 6 bulan.

mamyPoko Contest prize

Sebelum terlupa korang yang ada baby tu atau bakal dapat baby tu.. korang boleh terjah MamyPoko nanti di  Maternity & Children Expo 2012  pada 9-11hb Mac 2012.

Jumpa disana ye…..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. so awak blh sangat2 ler join ne...mana tau ada rezki untuk baby harraz...(^_^)

    BalasPadam
  2. haaaaaaa.. kak sumi dah monopoly

    BalasPadam
  3. @misz_eyza : hehehe... tengah mencubalah ni..

    @Kid : aduh... yeke... hehehe

    BalasPadam
  4. hahah ni kalau saya join kalau menang confirm saya bg Kid jer hadiah ni

    BalasPadam
  5. @Zarul Umbrella : tak joint je.. hehehe.. tak bagi dekat Kid bagi dekat saya pon boleh.. heheehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..