Bila Sidia Sudah Merajuk…

2/28/2012 11:59:00 PTG 16 Comments

 

Salam semua,

Korang pernah bercinta & jatuh cinta? pernah ada perasaan marah… pernah rasa tertipu dan ditipu… pada masa tu apa yang korang akan buat bila korang tengah marah?

Adakah situasi yang sama ini korang akan lakukan?

 

 

Sebagai pasangan apa tindakkan yang korang akan ambil… biarkan saja.. atau bagaimana?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

16 ulasan:

  1. your post is Fabulous.thanks for sharing.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. tulah sapa suruh kata janji nak belanja makan tak tunaikan.. kan dah nangis.. hehehe

      Padam
  3. alamak tak leh tgk pulak video nie...PC tak saport video huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak yeke..kesiannya.. takpe..nanti leh install flash player tu

      Padam
  4. Kalau xpujuk nasib la, kalau dak kawin xjadi masalah sangat kot...hu hu. Apasal minah tu teruk sangat sampai gitu sekali kesian la

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. biasanya yang kawin ni pun cepat juga merajuk bro.. mau dibuatnya tidur luar.. hehehe.. minat tu nak perhatian kot.. tapi BF dia curang kot... rasanya tunggu video berikutnya tentu ada jawapannya kot.. :-)

      Padam
  5. dari denaihati, mampir pertama berkenalan disini,... Salam Ziarah

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Bang Iwan kerna sudi mampir.. selalu juga datang ke blognya tapi sebagai silent reader shj.. :-)

      Padam
  6. Balasan
    1. aku pun tak tahu.. tengah cari jawapan..

      Padam
  7. uish.. minah ni... i tak pernah lagi jadi mcm minah ni lah.. and hope jgnlah terjadi.. huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah.. hope wife i tak jadi macma ni.. takut.. seram.. hehehe

      Padam
  8. ni mesti pakwe dia tak tunaikan janji..kenalah pakwe dia pujuk sebab awek ini cun lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah kak ina..kalau makwe dia tak cun takyah pujuk ye.. huhu

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..