Peluang Untuk Menang iPhone 4S dan iPad 2 Dari Exabytes

1/06/2012 03:18:00 PTG , 3 Comments

Salam semua,

Pastinya korang semua mengidam-idamkan sebuah gadget hebat seperti iPhone 4S dan iPad 2.. betul tak? secara peribadinya aku pun sukakan juga.. tapi atas faktor kewangan aku tak berjaya lagi nak membeli 2 gadget tu.. jadi sekarang ini peluang untuk memiliki gadget tersebut tanpa mengeluarkan peluh dan wang ringgit telah terhidang dihadapan skrin komputer atau laptop  korang tu.

BAGAIMANA CARANYA?

Bagus persoalan korang tu.. sebelum tu aku nak bagi tahu dekat sini.. korang perasan tak ada satu iklan di atas header blog aku ni yang ditaja oleh Exabytes.. perasan tak dekat atas tu.. ok kalau tak perasan tengok print skrin dekat bawah ni.

Banner iklan tajaan dari exabytes

Ok sekarang dah perasankan.. bagus-bagus.. tadi korang tanya aku bagaimana nak dapatkan gadget-gadget tu secara percumakan.. ok apa yang korang kena buat adalah masuk dalam link contest tersebut dengan klik pada banner diatas.

Selepas itu page utama contest seperti dibawah ni akan dipaparkan.



Apa yang perlu korang lakukan adalah



1) Like
2) Share di wall fb exabytes
3) Tag kepada 8 rakan di fb korang



Sebelum tu korang jangan lupa isi maklumat korang dulu sebelum tag kepada 8 rakan fb korang untuk memberi peluang memenangi iPhone 4S & iPad 2.

Oklah ye semoga sedikit penerangan ni dapat membantu korang memenangi gadget impian tu... Semoga berjaya semua.


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. skang nie hadiah yang jadi feveret dalam contest ialah iPhone 4s selain Samsung Galaxy Tab dan iPad2...

    BalasPadam
  2. Itulah maklumat benar-benar hebat ..!

    BalasPadam
  3. Betul ke dapat ni?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..