Macam Tongkang Pecah | Sapa Yang Mengamuk Ni

1/08/2012 09:02:00 PG , 9 Comments

 

Salam semua,

Alhamdulillah kini aku dah berada di KL semula setelah menghabiskan cuti seminggu di Penang rumah mertua.

Ikutkan hati hari ni baru nak gerak balik ke KL.. tapi memandangkan pagi ni aku kena Duty so terpaksalah balik awal meninggalkan yang tercinta dan si comel di sana.

Kalau korang nak tahu hari ni merupakan hari pertama juga aku bekerja untuk tahun baru 2012 ni.. dan sampai-sampai je lepas punch cut aku tengok atas meja aku dah serupa tongkang pecah.. huhu..

myvitrd office 1

Ni baru seminggu aku tinggalkan tempat aku.. kalau sebulan confirm tempat ni pon dah takda kot.. hehehe.. Adeh… sapa punya kerja ni.. emmmm mungkin juga kucing kot..

 myvitrd office 2

Merungut jelahkan dalam hati… sambil-sambil kemas sendiri.. sebenarnya aku dah biasa dah dengan keadaan macam ni.. balik dari cuti je mesti bersepah atas meja.. emmm nasib badanlahkan.. hehehe.

Kekadang kalau aku bawa cik malarang gi opis ni.. dialah yang tolong kemas meja aku ni.. katanya rimas tengok kertas bersepah2 atas meja..

Sebenarnya kalau persekitaran tempat koje ni bersih barulah selesa nak buat koje.. betul tak?.. ini kalau semua ada atas meja.. sampaikan roti canai seminggu pun duduk atas tu macam mana nak selesa buat kojekan.. hehehe..

Oklah ye.. bab membebel ni aku memang pantang.. kang lebih-lebih ada yang sakit ati pulak.. so stop dulu sampai sini bebelan aku ye.. kepada yang bekerja hujung minggu tu.. selamat bekerja juga semua..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. ada la yang dengki tu,yang sepahkan tempat abg...

    BalasPadam
  2. @malarang : ada kucing naik minyak kot syg.. hehehe

    BalasPadam
  3. hihi agaknya kucing jeles kot sebab dah masuk tahun baru tapi tuan xmai lagi... =)

    BalasPadam
  4. ahah..kucing pun sibuk nak buat kerja ya..hehe..macam2 lah..

    BalasPadam
  5. sabotaj tempt tu bro..kena psg cctv kt table dh nih..hehehe

    BalasPadam
  6. @misz_eyza : mungkin juga kot.. mana tak geram ambil cuti memanjang je.. heheehe

    @Prettywiter : biasalah tu..kucing tahun baru.. hehehe

    @JMR : hehehe.. ada CCTV.. memang nak kena tengok ni.. hehehe

    BalasPadam
  7. ni baru tongkang pecah...blom tgk kapal titanic pecah lagi hihihi

    BalasPadam
  8. Meja kija mak pun slalu gak bersepah2 gitu klu mak cuti. Kdg2 kena gak sound sedas 2..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..