Kesan Bila Blog Tak Update

1/06/2012 07:19:00 PG 6 Comments

 

Salam semua,

Kalau korang semua perasan pastinya korang nampak yang semalam aku langsung tak update blog.. ni semua gara-gara dah kena virus dari Mat Tiger.. virus malas sedang melanda segelintir para blogger awal-awal tahun ni.. mungkin juga dek kerana ramai yang dapat cek dari nuffnang kot..hehehe.

Walau macam mana pun aku ada sedikit terkejut sebab dalam aku tak update blog semalam.. semalam jugalah trafik blog ni paling tinggi dalam masa seminggu.. emmm pelik jugakan time rajin gila update tak macam ni visitor.. time langsung tak update boleh tinggi pulak.. hairan bin ajaib betul.

Mungkin juga ni semua hasil dari trafik engine carian google kot.. emmm itu ke yang dinamakan SEO ye..

myvitrd statistik

Kalau hari-hari tak update tapi trafik macam ni .. syok jugakan..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. memang seronok tak update tapi trafik lebih 1000 tapi for me walaupun boleh cecah lebih 1,000 tapi rasa bersalah pula pada reader kalau tak update, he he he

    BalasPadam
  2. tak update pun nampaknya traffik tak ada masalah ye

    BalasPadam
  3. @sharinginfoz : tulah bro kekadang kesian dkt reader.. Masuk2 blog tak update..huhu..

    @sabree hussin : alhamdulillah ada juga pelawat dtg..

    BalasPadam
  4. besnye..x update pon trafik still 1k..

    BalasPadam
  5. whoaaa.... kencang siot trafik maintain je bro nie... tapi aper keyword yang selalu terjah ke blog nie yea...

    BalasPadam
  6. takpe, lepas ni update banyak-banyak kali. hehe..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..