Call Me Tone-A-Thon Berdendang dalam Handphone Buruk Aku

1/07/2012 09:08:00 PG , 4 Comments

Salam semua,

Rasanya dah lama aku tak ambil kisah pasal Call Me Tone ni.. walaupun sebelum ni nak dikatakan setiap minggu mesti aku nak tukar je lagu-lagu yang berdendang dalam handphone buruk aku tu.. semua kerana aku nak bagi pemanggil ke handphone aku merasai sedikit keseronokkan bila membuat panggilan ke aku.

Terkini dari celcom macam tak caya pon ada.. telah memperkenalkan apa yang dipanggil Call Me Tone-A-Thon baru-baru ini yang mana korang boleh dapatkan lebih banyak lagu-lagu iaitu sehingga lebih dari 4,000 lagu yang boleh korang pilih.

"Jangan terperanjat tau kalau nanti orang call semata-mata nak dengar lagu je.. hehe"

Berita gembira! dengan menyertai Call Me Tone-A-Thon ni juga korang berpeluang memenangi hadiah tunai harian RM2,000 sehingga RM7,000.. waoooo banyak tu.

Opssss bukan setakat tu je.. korang juga berpeluang memenangi hadiah utama iaitu sebuah kereta Volkswagen Polo.. macam mana menarik tak?

Volkswagen Polo


Macam mana aku nak join ni tak sabar nak menang hadiah ni?

Jangan risau senang sahaja, Bermula dari 14 Disember 2011 sehingga 12 Januari 2012, korang boleh:

Taip CAR dan hantar ke 22222


Selepas korang hantar SMS tu korang akan menerima 2 Call Me tone dengan charge bayaran RM5.00 untuk tempoh sebulan.

Dan bagi melayakkan korang menang hadiah tunai harian dah kereta Volkswagen Polo tu, korang kena hantar sms ke  sebanyak 3 kali yang bermakna korang akan dapat 6 Call Me Tone berharga RM15.

Call  Me Tone tu korang boleh redeem di www.thecube.my.

Mudah dan menarik bukan.. so apa lagi yang korang tunggu.. penuhkan handphone korang dengan dendangan lagu dari Call Me Tone-A-Thon sekarang.

Untuk info lebih lanjut boleh layari Call Me Tone-A-Thon sekarang!




--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    BalasPadam
  2. bro.. hadiah kereta yang lumayan!! hadiah harian pun sangat hebat!!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..