Aku Jadi Malas Tengok Benda Ni

1/15/2012 07:47:00 PTG 7 Comments

Salam semua,

Ikut hati malas nak update entri sebenarnya.. Bukan apa  guna aplikasi android ni.. Nak update entri terbatas sebenarnya.. Nak bagi backlink aku tak tahu macam mana nak buat.

Apa pon dengan guna aplikasi android ni memudahkan aku update secara live.. Janji ada talian internet mana-mana pon boleh update entri.

Jom kembali ke tajuk asal.. Masuk je hari ahad pastinya semua surirumah akan sebuk menguruskan kelengkapan anak nak gi sekolah.. Kelengkapan laki nak gi koje.. Tetapi aku terpaksa buat sendiri minggu ni atas sebab cik malarang masih cuti berpantang.. Huhuhu.



Nilah dia yang aku malas sebenarnya... Haha.. Padan muka aku selama ni bini semua buat.. Hari ni ko ironlah sendiri baju dengan seluar kau tu ye.. Huhu..

Oklah ye aku nak rehat2 dulu sebelum sambung keje-keje surirumah ni.. Hehe

P/S: Cepatlah balik sini sayang tolong abang.. Tak larat nak buat sorang-sorang (cakap jelah malas.. Haha)
Published with Blogger-droid v2.0.3

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. @malarang : oooo gelak ye.. Huhu..

    BalasPadam
  2. baru tahu susah nak iron baju kan.malas

    BalasPadam
  3. hak3...nak kena hire maid bila wife berpantang nanti ni..kih3..malas sioot nak gosok baju....

    "u will never know what u have until...sila sambung sendiri..hik3

    BalasPadam
  4. Nampaknya aku pun sama gak laa nanti.... he he..

    Sejadah tue, untuk lapik nak iron baju malas.. xpe lg...... Jangan malas nak buka sejadah tue plak... he he..

    BalasPadam
  5. @Rozuan ismail : tulah pasalnya.. Insyaallah cuba rajinkn diri juga.. Hehe

    @eyriqazz : hehe.. Ada terfikir juga baik cari org gajilah.. Tapi apa pon wife yg iron juga yg best.. Kita ni org lelaki memang mls sikit kot..

    @fazrol : kita serupa bro... Hehe... Sejadah tu memang guna untuk solat.. Kami suami isteri

    BalasPadam
  6. saya buat sendiri tak kesah pon...binik memang tak abes2 pantang..binik xdek pon ahahaha :P

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..