Wajah-wajah Si Comel Yang Bernama

12/14/2011 11:58:00 PG , 16 Comments

 

Salam semua,

Alhamdulillah semua urusan pendaftaran nama & sijill kelahiran dah selesai jam 10.00 pagi tadi di Pejabat Pendaftaran Negara, Balik Pulau, Pulau Pinang.

Seperti yang dijanjikan ramai yang tertanya-tanya apakah nama anak kami ni? jadi dengan rasminya aku mengumumkan nama baby kami dengan nama yang telah dipersetujui bersama dengn cik malarang iaitu

“Muhammad Harraz Fahim Bin Abd Hamid”

Yang membawa maksud

“Yang Amat Warak , Yang faham, Memahami, Pintar & Rajin Belajar”

Sijil Kelahiran

Semoga dengan nama yang baik ini akan membawa perwatakan seperti makna diatas namanya.. insyaallah.. amin.

Hari Pertama (8-12-11)

8-12-11

Hari Kedua (9-12-11)

9-12-11

Hari Ketiga (10-12-11)

10-12-11

Hari Keempat (11-12-11)

11-12-11

Hari Kelima (12-12-11)

12-12-11

Hari Keenam (13-12-11)

 13-12-11

Hari Ketujuh (14-12-11)

14-12-11

Semoga Muhammad Harraz Fahim & cik malarang terus sihat hendaknya… amin

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

16 ulasan:

  1. wah! sedap name dia, mksudnye pun bagus...bambam pulak tu! geramnye! :))

    BalasPadam
  2. panjang betul nama ek... tak per2

    BalasPadam
  3. so nak panggil apa nie kat baby hehe...sedap nama dan sedap maksud...tahniah tahniah...tetiba rasa gamar hari keempat nampak cute hihi alolo besaq ekk topi tue?

    BalasPadam
  4. sedap nama fahim tuh!!! gebu betul babyy dalam ari nih eheheheheh

    BalasPadam
  5. @hani syahani : tq2 Muka ikut mama dia..he2

    @ciklilyputih : he2 yeke panjg..

    @far_east : nak panggil mana2 nama pon boleh.. Harraz pon boleh fahim pon boleh.. Cantik baju hadiah dr far_east tu.. Tq2

    @cik helena : tq2

    @jejai : pipi ikut mama dia.. He2

    BalasPadam
  6. nice name....tapi mungkin mudah panggil fahim kot...tapi saya mandikan baby nie bro.... ;-p

    BalasPadam
  7. berapa berat baby Harraz masa lahir? nampak gebu je :)

    BalasPadam
  8. Berat ank sedara tomey saay nihh 2.8kg jea. Ringan.. org dia kurus tinggi ikt daddy dia n muka bulat n pp chubby ikt kakak saya (belah family kami) ihikk3. tuhh yg nmpk dia gebu... pp tuhh mahai.

    BalasPadam
  9. nama pun sedap..nanti panggil nama tau..jangan panggil boboi yer

    BalasPadam
  10. ya dear Obviously it makes beauty 2 ur face & It is available in all cusmetics shops ................................pantaloo…

    BalasPadam
  11. semua gambar tengah tidur... ada orang2 tua punya pantang larang, bb tengah tidur jangan ambil gambar tp aku tak pegang langsung pantang larang tu... hehehehe

    BalasPadam
  12. @sw33tdarling : oh yeke? tak pernah tahu pulak ye pasal tu.. kekadang ada pantang larang yg boleh kita ikut & kita tak perlu ikut.. hehehe.. kalau kata ibu jgn pantang makan udang tu.. oklah sebab ada sebabnya takut gatal.. tapi kalau pasal ambil gambar ni.. emmm rasanya takda apa kot.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..