Shopping Barang Baby – Jualan Gudang Pureen Petaling Jaya

12/04/2011 12:00:00 PG , , 9 Comments

Salam semua,

Ni kisah kami sekeluarga untuk hari ini… korang layan gambar jelah ye.. aku takda mood nak melulis.. hehehe.

Leaflet col. [Converted]

Gambar-gambar dekat bawah ni adalah jualan gudang hari pertama 3hb Disember 2011

Jualan Gudang Pureen 1 Jualan Gudang Pureen 2 Jualan Gudang Pureen 3

Macam nilah keadaan pengunjung yang datang nak beli jualan gudang barang-barang Pureen

Jualan Gudang Pureen 4Jualan Gudang Pureen 6 Jualan Gudang Pureen 5

Pelbagai jenis botol susu yang Free BPA dijual disini

 Jualan Gudang Pureen 7

Korang tengok orang-orang ni.. borong sakan ni.. cuma tak tahulah nak beli semua ke tidak tu.. dah macam pasar ikan pon ada dah aku tengok ni.

Jualan Gudang Pureen 8 Jualan Gudang Pureen 9 Jualan Gudang Pureen 10

Pakaian baby dari harga RM1.00 dijual di gudang ni.. tapi pengunjung berebut-rebut.. ada yang tamak ambil sekali banyak dan tu duduk pilih tepi laluan pejalan kaki.

Jualan Gudang Pureen 11 Jualan Gudang Pureen 12 Jualan Gudang Pureen 13

Korang tengok tempat ni.. kosong.. semua gara-gara orang yang tamak ambil tak beringat.. kalau beli semua takpe,, ni dah dipilih longgok tepi kaki lima je..

 Jualan Gudang Pureen 14

Blanket / Towel dijual sangat murah.. bermula dari RM2 - RM18

Jualan Gudang Pureen 15

nilah salah sorang pengunjung yang tamak.. korang tengok pakaian yang diambil tu.. sampaikan orang lain nak pilih pon takda.. emmm macam2 gaya orang aku tengok.

 Jualan Gudang Pureen 16
 Jualan Gudang Pureen 17

Pampes juga dijual murah dari harga biasa.. so kami pon beli jugalah satu paket.. hehehe

 Jualan Gudang Pureen 18

Setelah hampir sejam aku beratur akhirnya sampai juga dekat kaunter bayaran.. mula-mula aku dah macam malas nak beli.. macam nak balik je.. tention woo.. orang beratur tak ikut barisan.. huhu

Jualan Gudang Pureen 19

Lokasi tempat aku parking tadi.. so kenalah bayar RM3.00 tadi..

 Jualan Gudang Pureen 20
 Jualan Gudang Pureen 21

Nilah dia hasil tangkapan kami sekeluarga… hehehe.. bertambahlah koleksi barang-barang baby kami sekeluarga.

P/S  : kalau korang nak berkunjung ke lokasi ni.. korang kena datang awal sebelum ramai orang.. (3-4hb Disember 2011 – 10.00 pagi hingga 6.00 petang)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. wah byk shopping nampak,kata dh hbs beli semua,hehe....

    BalasPadam
  2. ramai betul, mesti susah gak nak cari barang

    BalasPadam
  3. Barang baby yg lawa mesti dh ramai pulun.. Kalu dtg pon mesti dh hbskn..(><)

    BalasPadam
  4. @malarang_kak : tulah wife kita kata dah tak mahu beli.. tapi bila tiba expo mcm ni.. semua meroyan nak beli semua.. heheehe

    @Sharinginfoz : memang pon bro... kalau jenis tak sabar.. memang tak masuk beli mbaranglah jwbnya

    @Syamsul Anuar : kena datang awal bro kalau ada expo mcm ni.. lagi pon dia orang ni tamak ambil banyak2 tapi tak beli pon..

    BalasPadam
  5. sakan...moga cik malarang selamat dan dipermudahkan melahirkan baby ya :)

    BalasPadam
  6. encik yg menulis...ada pulak gambar sy dlm page u...tp ayat bawah xsedap la kata salah seorg pengunjung tamak...sy pun tu dapat sisa2 org yg dah tinggal kat tepi tu...bahasa tu jgn main lepas je...huhuh

    BalasPadam
  7. @ieda : :-) alamak macam mana boleh perasan gambar awak dalam ni.. hehehe.. ohh rupanya awak ke yg pakai tudung hitam tu baju hijau.. maaf kalau terkasar bahasa dalam blog tu.. tapi memang kebanyakkan pengunjung ambil terlalu banyak.. sampaikan orang lain dah tak dapat nak pilih.. tapi kalau awak kata awak pon cuma dapat saki baki je.. maaflah ye.. mungkin kebetulan lanser camera tu boleh ambil gambar awak pulak.. hehehe.. Maaf ye..hehehe

    BalasPadam
  8. tah la mcmne boleh terjumpa gambar ni...lain di cari lain pulak jumpa...mmg ramai gile dorg pakat amik sampai daku duk jd pemerhati je nak rebut xkuasa la dgn dukung baby lg...last2 on the way nak byr ku kutip tepi2 tu je...beg i betul2 yg sgkut bahu tu je...asalnya hangin gak tp lama2 nak gelak pun ada dlm banyak2 gmbar boleh pulak jumpa..

    BalasPadam
  9. @ieda : hehehe.. nasib badanlahkan tak pasal2 jadi mangsa paparazi.. lembu punya susu sapi dpt nama... org lain yang buat taik.. orang yang sangkut beg tepi.. masuk gambar dalam blog.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..