Sentuhan Pertama Dari Tok Ayah

12/13/2011 09:16:00 PTG , 4 Comments

Salam semua,

Tok Ayah

Nilah dia bapa mertua aku yang kini bergelar tok ayah.. cucu sulung dalam keluarga ni.. Semoga keluarga ini terus bahagia dengan kehadiran cucu sulung ini..amin

Tak sabar rasanya nak tunggu esok.. sebab nak gi daftar nama baby esok.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. suka betul tok ayah apabila mendapat cucu pertama

    BalasPadam
  2. @sharinginfoz : itu sudah semestinya.. dari wajah pon dah tahu

    BalasPadam
  3. beg sapa belakang tok ayah tue hehe mesti tok ayah dah jarang keluar rumah la nie dah ada cucu kat umah.

    BalasPadam
  4. @far_east : beg belakg tu stok mcm balik kg setahun... He2.. Tok ayah malu2 lg.. He2

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..