Selamat Ulang Tahun Sayang 20-12-2011

Salam terinstimewa buat isteriku,

Tepat jam 12.01 pagi ini abg ingin mengucapkan Selamat Ulang Tahun kelahiran yang ke-27 Sygku.

Haven restaurant
Semoga Sayang terus diberi kekuatan mengharungi liku-liku kehidupan yang lebih mencabar mendatang ini.. Semoga Sayang juga diberi kesihatan berpanjangan, dimurahkan rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan berpanjangan.

Semoga Cinta kita terus berkekalan sampai ke syurga sygku.. Love & Miss U Sygku.

Semoga dengan kehadiran orang baru Muhammad Harraz Fahim di bulan hari jadi sayang akan menceriakan lagi hubungan kita sayangku..

Dengarkanlah sedikit lagu sumbang dari suamimu ini yang dipetik dari  Imran Ajmain – Selamat Ulang Tahun Sayangku.

Nota : Kalau suara tak sedap sorry ye sayangku.. hehehe




Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. so suwittt bro! hehehe..best2 besday anak ngn wife sama ek..:-)

    BalasPadam
  2. @JMR : birthdy ank, wife, pak mertua, d bulan yg sama.. He2.. Sekali je beli kek.. He2

    BalasPadam
  3. Wishkan happy besday kat akak yer.. Semoga panjang umur, murah rezeki, n always happy bersama keluarga tersayang...

    BalasPadam
  4. ala sayangnyer tak dapat dengaq suara..huhu

    btw, selamat hari lahir farah...(rupa2nya kita sebaya di bulan yg sama jugak hehe...)

    BalasPadam
  5. alamak En Myvitrd dah bocorkan rahsia umur kita,tgg la nanti kitakan umur d bocoria lak,hehe..apa pun tq syg..love u 2...

    BalasPadam
  6. @Zyash : tq wish dekat wife kami..

    @far_east : selamat tak dengar suara.. kalau tak mau muntah dengar suara kami nanti.. hehehe

    @Malarang_kak : hehehe.. alamak balas dendam ke sygku... mana nak sorok ni.. hehehe

    BalasPadam
  7. Lorrr...muda lagi orangnya....anyway semoga bro dan famili semakin happy dan bertambah rezeki melimpah ruah....

    BalasPadam
  8. Salam enck bole x sy nk dpt kn no fon wife enck.sy nk tny tntg gmbr butik pgntin yg ada dlm blog ni.pls atau bole mintk dia sms sy di no ni 0192325612

    BalasPadam
  9. sama dengan hari nikah kitorang kan? haaaa.. dah tau umurnya. seb bek aku lagi muda sikit dari cik malarang.. hek hek hek

    BalasPadam
  10. It is my boyfriends birthday soon and he is bengali. I need to know how the translation goes for happy birthday or some form of it in bengali. This would be much appreciated. Thank you.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..