Rezeki Hujung Tahun Dari NUFFNANG

12/18/2011 12:06:00 PTG , 15 Comments

Salam hujung minggu,


Alhamdulillah check2 akaun nuffnang tadi, memang tak sangka salah satu Buffered earning yang aku dapat telah mencecah angka RM2xx.. Ni sebenarnya adalah pencapaian terbaik sepanjang joint nuffnang 2 tahun lalu.


Terima kasih sekali lagi buat nuffnang.. Kalau ada buffered earning lagi.. Sudi2kanlah bagi dekat kami. Kecik tapak tangan padang golf kami tadahkan.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

15 ulasan:

  1. wah Alhamdullilah lah.. nanti-nanti lagi banyak dapat.

    BalasPadam
  2. murah rezeki bro, memang seronok kan

    BalasPadam
  3. tahniah...sronoknyer...teringin nk dpt be sebegitu..

    follow here

    BalasPadam
  4. rejeki baby baru ni bro..tahniah2..

    BalasPadam
  5. waaaa... dah 2 tahun yer.. saya setahun pun belum lagi....
    all da best....
    tahniah.

    BalasPadam
  6. untung nuffnang baik ngn dia..ngn kita nuffnag bg 15 sen jer..haha

    BalasPadam
  7. tahniah..wah romantik gak yer kamu ni..tahun depan boleh sambut sekali gus kan

    BalasPadam
  8. tahniah! tahniah! boleh belanja isteri shoping2. hikhik. kite da follow abg. feel free to hit me back k? ^^

    BalasPadam
  9. tahniah...mmg rezeki tahun baru ni..

    BalasPadam
  10. http://wanwidget.com
    ish ish, cm mana yer nk dapatkan BE ni, jap dapat, jap x dapat

    BalasPadam
  11. rejeki namanya...baby tu dapatlah rasa susu tin mahal sikit haha

    BalasPadam
  12. Memang rezeki la kan.... dalam masa sama trafik blog nie sure semakin mencanak kan....hehehehe

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah memang rezeki bertimpa2 hujung tahun ni.. mungkin rezeki baby kot.. syukur.. tq atas doa kalian semua

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..