Pelancaran iPhone 4S Pada 16 Disember 2011

12/04/2011 03:49:00 PTG , , 2 Comments

 

Salam semua,

Rasanya semua dah sedia maklum yang mana lebih kurang 12 hari lagi dari hari ini.. satu lagi gadget smartphone keluaran syarikat Apple akan memasuki pasaran Malaysia yang dikenali sebagai iPhone 4S.

Macam biasalah bila ada smartphone baru pastinya 3 syarikat telekomunikasi terkemuka Celcom, Maxis & Digi akan berlumba-lumba mencari pelanggan baru untuk melanggan pelan terbaru yang digandingkan bersama iPhone 4S tu nanti.. Buktinya adalah korang boleh tengok pada website syarikat telekounikasi tersebut yang mana korang dah boleh register untuk mendapatkan smartphone terbaru tersebut nanti..

Nak jadi pemilik pertama iPhone 4S register sekarang di bawah ni…

 

iPhone 4S - Celcom

CELCOM

 iPhone 4S - Maxis

MAXIS

 iPhone 4S - DiGi

DIGI

Sekarang ni pilihan ditangan korang.. syarikat mana yang menjadi pilihan korang.. koranglah yang tentukan ye.. nak pilih ketiga-tiganya pon boleh.. hehehe.

Baca Spesifikasi iPhone 4S

Beruntung DENAIHATI dah sampai iPhone 4S ditangan beliau walaupun dekat Malaysia tak lunch lagi.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. @sharinginfoz : memang syok kalau dpt free bro.. he2

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..