Mood Blogging Tiba-tiba Ke Laut!

12/07/2011 11:52:00 PG 5 Comments

 

Salam semua,

Dua hari badan tak berapa nak sedap.. rasa macam nak demam pon ada.. tapi tak jadi2 juga demamnya.. bila malam je terasa sangat sejuk.. kalau sebelum ni.. ok je.

no mood

kredit : google.com

Hope aku tak sakit dululah dalam masa 2 ke 3 hari ni.. bukan apa.. dalam masa sehari dua ni.. aku kena banyak kerja nak uruskan cik malarang untuk proses bersalin.. so harap2 antibody aku ni dapat bertahanlah.

Kepala pon ada sikit bercelaru.. Si A kata jangan ikut cakap doktor.. Si B kata ikut je cakap doktor.. Si C kata tak sakit.. biasa-biasa je… Si D kata sakit gila.. huhu.. last-last aku dengan cik malarang yang pening..

Apa pon berserah jelah pada yang maha Esa… moga dipermudahkan segalanya.. amin

Mood nak blogging pon macam nak ke laut je… huhu.. andai kata sehari 2 ni takda entri aku update.. korang faham-faham jelah.. mungkin aku tengah sebuk uruskan cik malarang.

Doa & sokongan dari pembaca semua amat kami harapkan….. Wasalam.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. xper pembaca pasti faham keadaan kamu...agaknya jadi macam tue sbb tak sabar nak tunggu baby lahir kot hehe...

    BalasPadam
  2. @far_east : mungkin kot.. mungkin juga pembawakan baby kot.. hehehe

    BalasPadam
  3. kami sekeluarga akan doakan yg terbaik utk anda berdua. mudah-mudahan Allah akan permudahkan segala urusan kelahiran anak pertama kalian, insya Allah.

    perbanyakkanlah membaca doa Nabi Yunus AS semasa rasa sakit nak bersalin :

    لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنّى‏ كُنْتُ مِنَ الظَّالِمينَ

    “Tidak ada Tuhan (yang berhak disembah) selain Engkau. Maha Suci Engkau, sesungguhnya aku adalah termasuk orang-orang yang zalim.”[1]

    BalasPadam
  4. @laili : terima kasih banyak2.

    BalasPadam
  5. hoho..takpe..nanti datang la mood tu balik.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..