Lagu Khas Buat Isteriku Yang Tercinta | Lagu Episode 29 Tentang Dhia

12/29/2011 08:12:00 PG , 5 Comments

 
Salam semua,
 
Pastinya sapa yang tengok semalam Drama Tentang Dhia Episode 29 ada dengar satu lagu masa Melly dengan Azmi bertunang..
 
So kebetulan Cik malarang minat dengan lagu tu.. terus aku cari lagu apa sebenarnya yang dimainkan masa tu.. dah akhir ku temui lagi ini (Norman Kamaru – Cinta Farhat)
 

Semoga cik malarang terhibur dan tersenyum disana… :-)

Korang andai tak puas dengar boleh Download MP3 lagi ni disini..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. tak sabar nk tunggu petang ni apa kesudahannya tentang dhia...=)

    BalasPadam
  2. @malarang_kak : sama2 syg...

    @Mizz_eyza : sediakan tisu banyak2 takut banjir malam ni.. hehehe

    BalasPadam
  3. best betul cerita tentang dhia ni..tapi yang tak syoknya asyik mati jer semua orang..hhehe

    BalasPadam
  4. @Prettywrite : biasalah cerita sedih ni mesti asik mati je.. heheehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..