Jangan Lupa Temujanji Kita Malam Ini Bersama iPhone 4S

12/15/2011 12:01:00 PG , , 8 Comments

 

Salam semua pembaca sekalian,

Masih ingat lagi entri aku beberapa hari yang lalu berkenaan pelancaran iPhone 4S oleh Celcom? sekadar mengingatkan anda semua.. jangan lupa dan pastikan temujanji kita malam ini untuk menjadi yang pertama memiliki iPhone 4S terbaru ini yang dibawa bersama oleh Celcom.

image

Kenapa mesti memilih iPhone 4S?

· All-new 8-megapixel camera & optics: capture your favourite moments in even better resolution!

· Dual-core A5 processor: wayyyyy faster speeds compared to iPhone 4!

· iOS 5: Over 200 new features to bring your mobile experience to a whole new level!

· iCloud: Store your music, photos, documents and push wirelessly to all your devices!

image

Jika anda lupa lokasi temujanji kita… rujuk dibawah ini.

Date: 16 December 2011

Venue: La Bodega @ Bangsar Shopping Centre

Time: Queue starts at 9.00pm on 15 December 2011

Midnight Sales start at 12.00am on 16 December 2011

Anda boleh memiliki iPhone 4S ini melalui beberapa cara dengan Celcom.

1) 0% Easy Payment Plan with Maybank, CIMB, CitiBank, HSBC and RHB

2) RM0 entry fee with AEON Credit Financing

Jadi anda yang menentukannya pilihan mana yang anda inginkan.. hanya dibawakan bersama Celcom sahaja.

Mungkin dengan menonton video ini anda akan bertambah yakin dengan temujanji kita malam ini.. jom tonton di http://www.youtube.com/watch?v=rNsrl86inpo

Sebelum terlupa cuba tengok info menarik dibawah ni… percaya atau tidak anda boleh dapatkan iPhone 4S ni bersama celcom plan dengan harga serendah RM558..

celcom iPhone 4S Contract 12 bulan

celcom iPhone 4S Contract 24 bulan

Wah ! murahnya pakej celcom ni.. nak belilah.. tapi nak beli dekat mana ye? Jangan risau anda boleh dapatkan iPhone 4S di semua outlet di bawah ni: http://www.celcom.com.my/smartphones/where-to-buy.php

Nota Pesanan : Ingat jangan lupa temujanji kita malam ini!

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. nak satu!! abe belikan laaaaaa... hehehehe

    BalasPadam
  2. @kid : sejak aku pakai smartphone ni.. Wife aku suka pulak main fb guna smartphone ni.. Mcm dia bg hint2 je dkt aku suruh belikan iPhone 4s ni.. He2

    BalasPadam
  3. mesti ramai yang beratur awal2 malam ini

    BalasPadam
  4. @sharinginfoz : Rasanya tu sudah pasti bro

    BalasPadam
  5. IPhone 4s datang dengan ciri baru yang adalah Siri.

    BalasPadam
  6. mmg jadi fenomena bratu kaw2 mlm ni..esk pg ada mtin, mmg takde la nk join mlm ni..hehehe

    BalasPadam
  7. mmg jadi fenomena bratu kaw2 mlm ni..esk pg ada mtin, mmg takde la nk join mlm ni..hehehe

    BalasPadam
  8. bro..nk tnya..kalo sy xde kredit kad,jd utk upfront payment tu sy msti kne byr full by cash ke???

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..