Hadiah Istimewa Dari Seorang Blogger | Terima Kasih far_east

12/06/2011 09:58:00 PG , 5 Comments

 

Salam semua,

Nilah seronoknya dalam dunia blogging ni.. orang yang kita tak penah jumpa dan hanya tegur sapa dalam blog pon sanggup bagi hadiah dekat kita.. emm hadiah apa tu?

First terima kasih kepada far_east yang sanggup menggirimkan hadiah yang sangat bernilai ni dari jauh.. memang jauh beb sebab dari utara lagi.. hehehe.

Hadiah Untuk baby 2

Nak tahu apa dalamnya terjah blog cik malarang.. entri akan diupdate disitu,

Sebenarnya pemilik blog yang mengirimkan hadiah ni adalah salah seorang pengomen setia dalam blog ni.. nak dikatakan setiap kali ada entri baru mesti dia rajin komen.. so kita yang buat entri ni pon terasa sangat2 dihargai.. kalau ikutkan sepatutnya aku yang bagi hadiah dekat dia sebab rajin komen.. tup..tup minggu lepas dia minta alamat kata nak pos hadiah.. wah sangat teruja mendengarnya.. dan akhirnya hadiah selamat tiba di opis wife aku semalam.

slumberzgurll

slumberzgurll : Donia-Belog-Selamber-aku

Apa yang mampu aku ucapkan kepada far_east ni.. adalah terima kasih yang tidak terhingga dan semoga beliau terus dimurahkan rezeki, diberi kesihatan berpanjangan dan terus maju dalam apa jua bidang yang diceburinya.. amin.

Oklah kalau korang nak tahu lebih lanjut berkenaan blogger yang baik hati ni.. ko terjah blog beliau disini.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. kekeke...apa cakap camtue AHM..malu ler far east hihi...btw, mmg dah lama berhajat nak kasi hadiah bila tau cik malarang pregnant, cuma minggu lepas baru semapt mintak alamat..

    BalasPadam
  2. @far_east : hehehe.. hanya ucapan terima kasih yg mampu diucapkan.. Cantik barang tu.. wife suka.. hehehe

    BalasPadam
  3. untung laaaa.. inilah ukhuwah blogging

    BalasPadam
  4. @KiD : Betul bro.. seronok dapat banyak kawan..

    BalasPadam
  5. Saya suka Teddy Bear!!
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Anda Mengalami Masalah Berikut? *kekurangan idea untuk membeli hadiah tersayang? *kesukaran mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah? *susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah? sila klik utk penyelesaianya => http://www.bigteddybear2u.com/aff/?id=716645

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..