Gambar Lapan Ferrari, tiga Mercedes-Benzes dan Lamborghini yang telah terlibat dalam kemalangan di lebuh raya barat Jepun

12/06/2011 11:37:00 PG 9 Comments

 

Salam semua,

Malam tadi aku terdengar berita tentang kemalangan mewah yang melibatkan 8 Ferrari, 3 Mercedes-Benzes dan Lamborghini di lebuh raya di barat Jepun.

Apa lagi sampai opis terus google gambar-gambar kemalangan tu.. dan ni yang aku dapat kongsikan.

Sumber Foto (AFP Photo / Yomiuri Shimbun)

Ferrari kemalangan 5

Ferrari kemalangan 4

Ferrari kemalangan 3

Ferrari kemalangan 2

Ferrari kemalangan 1

Berita lanjut baca di sini

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. tgk jugak dalam berita smlm...camner yea blh berlanggar smp byk sekali mcm nie..dah la semua kereta mewah tue...

    BalasPadam
  2. lggar smpi cmtu skali.. keta mahai lak tu

    BalasPadam
  3. @far_east : ni kes berkonvoi dah tu semua laju.. bila satu kereta xcident yg lain tak sempat nak elak kot.. sebab tengok kawasan tu macam banyak conner je

    @Dalila Hamid : tulah pasalnya sekarang yg rugi syarikat insurans

    BalasPadam
  4. mak aih!!! sampai macam tu sekali berkecai kereta mewah? aduh

    BalasPadam
  5. Ia kemalangan yang sangat berbahaya.

    BalasPadam
  6. Gambar Lapan Mercedes, tiga Mercedes-Benzes dan Lamborghini yang telah terlibat dalam kemalangan di lebuh raya barat Jepun.

    BalasPadam
  7. http://wanwidget.com/
    ni mesti bawak laju

    BalasPadam
  8. seb bek bukan lamborghini aku.. lalalalaaaa

    BalasPadam
  9. @Lizz : tulah.. menangis tak berlagu driver tu..

    @Retin a : semua bawa 300KM/J mana tak hancurkan

    @Wan85 : confirm laju bro

    @KiD : sedih bro... aku pernah mengalami kemalangan dulu.. walaupun Myvi je.. luluh hatti tengok kete remuk.. ni pulak kereta juta2

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..