Blogger Droid Untuk Pengguna Samsung Galaxy Note

12/04/2011 02:26:00 PTG , 7 Comments

Salam semua,


Kali ni aku tengah cuba publish entri ni menggunakan salah satu aplikasi dari android yg di kenali sbg "blogger droid".


Pandangan peribadi aku tentang aplikasi ni memang sgt sesuai digunakn dengan Samsung Galaxy Note ni.


Jadi lepas ni bolehlah aku update blog dimana2 sahaja..


Kalau korang salah seorg pengguna android ni apa kata cuba aplikasi ni.. Kata org kalau tak cuba tak tahu nikmatnya mcm manakn.. :-)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. salam kenal dan salam dofollow sini
    yupp dik, kalau guna blogger droid tu bleh hupdate entri guna smartpone je, boleh tambah gambar lagi... akak guna sPlus je, tp seronok la, berbaloi2 belinyee..

    BalasPadam
  2. @aimaniman : betul2 memang berbaloi2 sgt.. He2

    BalasPadam
  3. ...mmg best guna apps ni,saya guna dari SGT 7,2.3.3 Gingerbread,kalau Tab 2.2 Froyo tak tau la ok atau x,tapi kalau nak apps pro and license yg free (ada yg bole guna dan tak bole) pegi ke blog saya..sama2 kita mengANDROIDkan dunia.

    BalasPadam
  4. @mohd rozaiman : wah kena menuntut ni.. kalau mcm ni.. he2

    BalasPadam
  5. Tuan, saya guna blogger droid + Galaxy s2 tapi cuma boleh post, tak boleh edit. Tolong confirmkan yang tuan boleh post + edit blog di blogspot gunakan blogger droid + Galaxy Note. Tima kasih byk2.

    BalasPadam
  6. @mael hashim : memang boleh publish je bro.. Tp pernah cuba nak edit.. Memang boleh guna view post dah tu pilih edit.. Tp untuk edit guna dlm html punya language

    BalasPadam
  7. let join this group Samsung Club on facebook..
    we can share anything about Samsung.
    Samsung Club.
    https://www.facebook.com/groups/243233029136364/

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..