Zaman Semakin Canggih, Manusia Semakin Zalim

11/08/2011 01:43:00 PTG 5 Comments

Salam semua,


Sedih aku membaca berita di MyMetro tadi apabila seorang ibu sanggup cuba membunuh bayi yang baru dilahirkan dengan memasukkannya  dalam beg plastik yang kemudian diikat kuat dengan baju sebelum dibuang dalam tong sampah di Pangsapuri Taman Desa Jati

Baca berita penuh di MyMetro

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. bermula kembali episod buang bayi hurmmm apa la nak jdi manusia nie...tanak baby tue, letak jer lah kat umah kebajikan

    BalasPadam
  2. @Far_east : sebenarnya berita tentang pembuangan bayi ni memang setiap hari ada..cuba media tak dpt cover story tu tiap2 hari.. kalau tiap2 hari cerita pasal buang bayi ni.. mau seram sejuk kita dengar.. manusia semakin zalim sekarang nikan

    BalasPadam
  3. Standard bro.. Seperti yang aku jangkakan.. Cuma tak dapat liputan meluas.. Sbb beritaun dah tak tau nak cerita yg mana satu...

    BalasPadam
  4. memang tak patutlah manusia sekarang ni. ntah apa lah nak jadi..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..