2nd Maternity & Children Expo | 18th – 20th November 2011

11/15/2011 11:48:00 PG , 3 Comments

 

Salam semua,

Minggu lepas sempat aku gi pameran pengantin dekat Mid Valley.. tengah-tengah nak masuk tu tiba-tiba ada sorang promoter tu bagi pamplet dekat cik malarang sekali aku tengok.. wah! bagus ni.. macam dia tahu-tahu je aku tengah nak shopping barang-barang baby lagi ni.. hehehe.

Baby Carnival Sales

Nilah dia pamplet  yang dia bagi dekat wife aku.. 2nd Maternity & Children Expo yang akan berlangsung di Mid Valley pada 18 – 20 November 2011.

Jadi kepada yang sedang mencari barang-barang keperluan baby & kanak-kanak rasanya nilah peluang terbaik korang beli barang-barang tu.. sebab biasanya time expo nilah barang-barang dijual dengan murah.

newsletter_header

Insyaallah aku dengan cik malarang dah plan lama nak gi expo ni.. rasanya kalau aku tak bawa dia mau dia merajuk sebulan dekat aku.. hehehe.. betul tak sayang?

Enewsletter1

Maklumat tentang expo korang boleh rujuk di website ini.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. owh lambat lagi ker expo nie...tidak blh pergi esok alang2 ke kl..

    BalasPadam
  2. @Far_east : sabar lagi 3 hari je lagi...

    BalasPadam
  3. Risalah- 2nd Maternity & Children's Expo adalah benar-benar bagus.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..