Domain Renewal

11/22/2011 02:24:00 PTG , 6 Comments

 

Salam semua,

Alhamdulillah selesai sudah aku renew domain blog ni tadi.. kebetulan tadi pagi aku baru dapat satu email dari pembekal domain blog aku ni untuk renew.. jadi sementara ada fulus ni renew jelahkan bukan banyak mana pon untuk setahun RM29 sahaja.

 renew-domain-ihosterZ 1

Terima kasih kepada pihak ihosterz sebab bantu aku renew domain ni.. Tak sampai 1 jam proses renew dah seatle.

Kalau korang rasa ada kemampuan nak berdomain sendiri jangan segan-segan untuk membeli domain melalui ihosterz ni ye.. so far sepanjang aku guna domain ni takda masalah lagi.. service pon bagus.

Insyaallah ada rezeki lebih nanti macam nak cuba hosting sendiri pulak.. tapi yang ni kena belajar dengan otai Shakiddo dulu lah.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. It is great news for me that i have to keep in mind my invoice. I need to keep this in my mail account.

    BalasPadam
  2. alamak tak jadi2 nak beli domain...

    BalasPadam
  3. hahaaaa.. idak laaa otai mana pun.. masih dalam belajar

    BalasPadam
  4. akak pun beli domain ajer..malas nak guna hosting..ashik problem ajer..

    BalasPadam
  5. @sharinginfoz : bila lagi nak tukar domain bro?

    @Kid : takpelah.. janji dah ada hosting sendiri kira otai jugalah tu.. heheehe

    @Kak ina KL : tulah kak.. rasanya kena study dulu pasal hosting ni mana yg bagus sebelum guna.. kalau asik masalah susah jugakan

    BalasPadam
  6. Bro....cubalah bertukar kepada hosting baru...cuma kena pandai pilih...pasti banyak pengalaman dan ilmu yang kita akan dapat...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..