Kemalangan Maut 11-11-11 di Slim River-Behrang

11/11/2011 08:50:00 PG , , 20 Comments

 

Salam semua,

* Update terkini

Foto kemalangan boleh rujuk disini

Sumber : BERNAMA:

Empat Pelajar Maut, Lima Parah Dan 20 Cedera Dalam Kemalangan

Sumber : Berita Harian Online:

3 pelajar maut nahas bas-treler di Behrang

Nahas di Behrang: Seorang guru turut maut

kemalangan maut behrang

Sumber foto : http://mstar.com.my/

Ingat lagi tak dengan tarikh 10-10-10 ni.. kalau korang masih ingat pastinya korang pernah baca entri aku sebelum ni “12 Maut, Lebih 40 Cedera Dalam Kemalangan Babitkan Enam Kenderaan”.

kemalang-alor gajah

Kemangan maut 10-10-10

Hari ini 11-11-11 sekali lagi negara digemparkan dengan satu kemalangan maut melibatkan bus katanya di Slim River-Behrang awal pagi ini.. apa yang aku dengar di radio sinar.fm tadi pagi setakat ini telah meragut  3 nyawa.

Berita lanjut & gambar akan menyusul kemudian Status kemalangan di Km 382 arah selatan (Slim River-Behrang)

Takziah diucapkan kepada semua mangsa & keluarga.. semoga yang roh mereka dicucuri rahmat & ditempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman.

* Senarai nama mangsa kemalangan yang meninggal boleh rujuk di http://ondscene.my/

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

20 ulasan:

  1. nombor cantik ni adakah musibah haha

    BalasPadam
  2. @Bean Moreno : tulah bro.. tahun lepas time 10.10.10 pon sama juga.. kesian budak2 sekolah ni bro..

    BalasPadam
  3. semoga kita dijauhi daripada perkara2 macam ni... sama2 ambil iktibar

    BalasPadam
  4. salam
    seorg mangsa anak kepada rakan sekerja zai kat Intel..Takziah buat beliau sekeluarga

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. mereka ni dlm prjlnn dr kulim ke kuala lumpur dan gnting..dr sekolah menengah kebangsaan air merah kulim kedah...adik sy terlibat dlm kmlgn trsbut...

    BalasPadam
  7. Hey this is very strange news for me, anyways Todays, 11-11-11 date seems to be amazing.

    BalasPadam
  8. @Zaikulim : Takziah kepada keluarga mangsa

    @Unknow : Takziah saya ucapkan kepada adik awak & keluarga

    BalasPadam
  9. semoga kita selamat sentiasa sepanjang perjalanan pergi dan balik destinasi yang di tuju...

    BalasPadam
  10. @hazman : insyaallah bro..

    @Sumijelly : memang pon kak sumi.. tadi tengok gambar kemalangan tu memang ngeri.. siap ada yang macam putus kaki sebab tertimbus dengan pasir

    BalasPadam
  11. @Syuhada Syud : tengok gambar dekat opis.. tapi gambar ni tak boleh disiarkan selagi tak keluar dekat paper.. sebab ni hak milik pejabat Berita.. so kita orang boleh tengok sahaja.. Esok confirm dekat paper ada..

    BalasPadam
  12. ohhh ya kaa..sy nakk sgt tgk gmbaq tuhh sebab kazen sy terlibat jgkk..naseb dia selamat alhamdulilah laa..sama2 laa kita sedekahkan al-fatihah kepada mgsa yg meninggal

    BalasPadam
  13. Tadi baru balik dari Hospital Teluk Intan melalui PPD Hilir Perak, melawat guru pengiring yang patah kaki dan bahu..
    Tak sempat nak melawat seorg murid di Wad Kecemasan..
    Janganlah sekadar mencari kesalahan, cubalah bersama mencari penyelesaiannya..

    BalasPadam
  14. Gambar2 terbaru kemalangan boleh tengok d sini

    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fimages.bernama.com%2Ffoto%2Fpages%2Fview.php%3Fref%3D211782&h=JAQExHNdy

    BalasPadam
  15. takziah kpd keluarga mangse...arwah cikgu tu suaminya staf di ofis jugak...huhuhu

    BalasPadam
  16. takziah utk keluarga mangsa.
    kemalangan hari ni kira teruk juga.

    BalasPadam
  17. @Denaihati : memang teruklah bila tengok gambarnya.. tapi kesian dengan mangsa dari bas lain yg datang membantu tu.. Tadi tengok anak dia kecik lg dah jadi yatim piatu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..