Contest Gadget Impian Dari Denaihati

11/05/2011 01:20:00 PG , 3 Comments

 

Salam semua,

Baca dari tajuk entri dekat atas je korang mesti dah fahamkan.. tujuan entri ni diwujudkan bagi mendaftarkan diri untuk contest terbaru anjuran Denaihati untuk mencapai impian mendapat Gadget idaman… Siaplah tahu dengan sertai contest ni benar-benar aku dapat Gadget Impian tu.

Sebut pasal Gadget je.. pastinya yang terbayang di kepala aku sekarang ini adalah Samsung Galaxy S II seperti dekat bawah ni.

Samsung Galaxy S II

Kredit foto : http://samsunggalaxys2review.org

Apa kata korang semua join sama-sama contest ni.. supaya bukan aku sorang sahaja yang dapat menunaikan impian untuk mendapatkan gadget impian.. seperti kata pepatah “tuah ayam nampak dikaki tuah manusia siapa yang tahu

Sebelum itu, penutup kata “Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd,Kedai Kak Siti dan Serverfreak

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. Tahniah sebab dapat join, sedih sebab blog saya tak layak. Gud luck ye..

    BalasPadam
  2. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai Contest Gadget Impian dan semoga berjaya.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

    BalasPadam
  3. semoga berjaya
    SGS2 boleh dikatakan high phone tech gak la

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..