Cinta Elysa Vs MasterChef Malaysia Malam Ini

 

Salam semua,

Nampak gayanya malam ni terpaksalah aku berebut remote tv lagi dengan cik malarang & adik ipar aku.. kira 2 lawan 1 lah ni.. rasa-rasanya sapa yang menang.. hehehe.

juri masterchef malaysia

Semua orang tahu sekarang ni satu rancangan masakan popular sedang berlangsung di saluran astro 104 dari hari Sabtu sampai ke Rabu setiap jam 9.00 malam.

23725_a6311

kredit foto: apamenuhariini

Dan pada masa yang sama juga iaitu malam ni Drama bersiri popular Cinta Elysa bersiar di TV3 jam 9.00 malam juga.. so mana satu nak tengok ni?

Kedua-dua rancangan ada tarikkan istimewa.. Kalau korang diberi pilihan yang mana satu korang nak tengok.. Cinta Elysa @ MasterChef Malaysia 

* Kalau Jejai dan semnestinya nak tengok lakonan buah hatinya… hahaha

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. vote for cinta elysa hihi...

    BalasPadam
  2. ACTUALLY... aku prefer cinta elysa tapi kalau terlepas boleh layan kat tonton.com.my jeee

    BalasPadam
  3. dua2 nak tgk,so sila carikan tv satu lagi,hehe..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..