Thursday, November 3, 2011

Berblog Pon Ada Pasang Surutnya

Salam semua,

Pernah tak korang terfikir suatu hari nanti korang akan kekeringan idea untuk update entri korang.. sampaikan mungkin berminggu-minggu atau berbulan-bulan korang tak update blog tu.

Macam aku hari ni.. langsung takda mood nak update entri.. walaupun sebenarnya banyak masa yang aku ada.. tapi kalau idea tak datang apa yang nak tuliskan betul tak?

Last-last jadilah satu entri merapu macam ni…

Mengidam KFC

Ni Gambar fresh dari ladang… Lokasi One Utama (3/11/11).. Mengidam KFC katanya.. tapi yang ambil gambar tu yang makan lebih… hahaha

6 comments:

  1. itu sindrom M aku dah banyak kali kena

    ReplyDelete
  2. sindrom ni senang berjangkit kan ek? heheheh.

    ReplyDelete
  3. makan jangan tak makan..... tengah fikir nak makan apa ya

    ReplyDelete
  4. hahaaha.. masa kat IPTV lepas, aku dengan jejai pun ada citer, tengah kering idea.. wakakkaka

    ReplyDelete
  5. @Bean Moreno : hahaha.. sindrom berjangkit ni.

    @Hani Syahani : memang dah kena jangkitan dah ni.. hehehe

    @Sharinginfoz : selagi boleh makan.. makan je bro

    @KiD : Hahaha..kira bukan aku sorang jelah ni yg kena penyakit M ni.. hahaaha

    ReplyDelete
  6. Masa nie mmg makan merata la bro..

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini